Blog

Winnaars winactie 10 jaar JouwAanbieding bekend!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: JouwAanbieding
Geplaatst op: 20/10/2017

20
okt

Wat een feest was het de afgelopen 10 dagen op de redactie van JouwAanbieding! Om ons 10-jarig bestaan te vieren organiseerden we een winactie en trakteerden we 10 dagen lang op exclusieve kortingscodes! De felicitaties van partners, adverteerders én trouwe bezoekers stroomden binnen. Nu de feestperiode eindigt is het ook tijd om de winnaars van de winactie aan te kondigen. Wie wint een inklapbare camera drone of kaartjes voor de Efteling? En wie gaat er vandoor met die dikke Philips 4K LED TV als hoofdprijs? Lees snel verder!

De winnaars van de JouwAanbieding winactie zijn bekend!

1. Angelique Baars-Koeleman wint een Philips 4K LED TV

Angelique heeft duidelijk veel tijd gestoken in haar felicitatie voor JouwAanbieding! In een leuke fotocollage met spanddoeken én kostuums wordt onze 10e verjaardag uitgebreid gevierd. De foto is te vinden met #jouwaanbieding op Facebook. Wat onze redactie betreft moet zoveel inspanning natuurlijk worden beloond met de hoofdprijs. Gefeliciteerd Angelique, jij wint een 43 inch Philips 4K LED TV!

2. Rian de Gelder wint een inklapbare camera drone

Op de valreep stond er voor het einde van de winactie een video van Rian op YouTube. Met vrolijke slingers en ballonnen op de achtergrond draagt Rian een mooi gedicht op aan JouwAanbieding. Wij vinden het geweldig dat Rian speciaal voor ons jubileum een rijm heeft geschreven en belonen haar graag met de 2e prijs: een inklapbare video drone! Misschien kun je voor onze volgende verjaardag een leuke video vanuit de lucht opnemen Rian? De drone komt snel jouw kant op!

3. Marja @prinsesblossem wint 2 kaartjes voor de Efteling

Met een leuke video op Twitter wist Marja onze aandacht te trekken! In haar video is te zien hoe ze het JouwAanbieding 10 jaar logo heeft nagetekend en viert deze enthousiaste dame het feest letterlijk met ons mee! Bedankt voor je leuke felicitatie Marja, jij wint 2 kaartjes + parkeerkaart voor de Efteling!

Via deze weg willen we graag iedereen bedanken die JouwAanbieding heeft gefeliciteerd, op welke manier dan ook! Dankzij jullie enthousiaste verjaardagswensen kijken we uit naar de volgende 10 jaar vol aanbiedingen, kortingen en acties!

Geplaatst op 20 oktober 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Mr. T (72)Amerikaanse acteurMr. T
  • Gotye (44)Belgisch/Australisch muzikantGotye
  • The Notorious B.I.G. (1972 - 1997)Amerikaans rapperThe Notorious B.I.G.
  Verleden vandaag
  • KLM vliegt naar New York (1946)De Nederlandse KLM vliegt als eerste luchtvaartmaatschappij een lijndienst van Europa naar New York.KLM vliegt naar New York
  • FIFA opgericht (1904)De wereldvoetbalbond FIFA wordt opgericht. FIFA staat voor ''Fédération Internationale de Football Association''.FIFA opgericht
  Spreuk van de dag

  Over 2 dagen, is morgen gisteren.

  Website van de dag
  9gag.com screenshot
  9gag.comEen bekende humorwebsite met 9 'grapjes' per pagina, opgericht in 2008. Iedereen kan posts plaatsen op 9Gag.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven