Blog

Wist je dat JouwAanbieding...?

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: JouwAanbieding
Geplaatst op: 12/10/2017

12
okt

Een jubileum biedt altijd een mooi moment om wat leuke feitjes te verzamelen! Zo ook voor het 10-jarige jubileum van JouwAanbieding. Onze redactie heeft een aantal wist-je-datjes verzameld die al onze bezoekers wat ons betreft moeten kennen. Daar gaan we!

...al 10 jaar bestaat?

Deze maand viert JouwAanbieding haar 10e verjaardag! Het dagaanbiedingen overzicht werd opgericht in oktober 2007 en groeide al snel uit tot het meest populaire aanbiedingenoverzicht van Nederland. Met deze leeftijd is JouwAanbieding.nl één van de oudste aanbiedingoverzichten van Nederland.

...iedere dag honderden nieuwe aanbiedingen presenteert?

Iedere dag verschijnen er nieuwe aanbiedingen op JouwAanbieding.nl. Niet een handje vol, maar honderden nieuwe deals worden iedere dag consistent aan de website toegevoegd. Vergeet dus niet iedere dag even te kijken om te zorgen dat je geen deal mist! Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, dan ontvang je alle nieuwe dagdeals in je mailbox!

...alle aanbiedingen handmatig worden gecontroleerd?

Alle nieuwe aanbiedingen worden iedere dag handmatig gecontroleerd en waar nodig aangepast. Onze redactie corrigeert spelfouten en verkeerde prijzen om er zeker van zijn dat de aanbiedingen op JouwAanbieding kloppen!

...24/7 voor jou bezig is?

Het team van JouwAanbieding is dag en nacht bezig met het verzamelen van de beste deals en het up-to-date houden van ons overzicht. We doen dit 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar! Zelfs wanneer de rest van Nederland aan het kerstdiner zit houden wij in de gaten of er nog wijzigingen zijn!

...het meest populaire dagaanbieding overzicht van Nederland is?

Op basis van onze bezoekersaantallen en omzetcijfers kunnen we concluderen dat JouwAanbieding.nl het nummer 1 dagaanbiedingoverzicht van Nederland is. Via de website wordt jaarlijks voor miljoenen euro's gekocht bij de verschillende webshops die op JouwAanbieding zijn verzameld.

...meer is dan alleen dagaanbiedingen?

Naast dagaanbiedingen vind je op JouwAanbieding ook lokale deals, kortingsacties, reisaanbiedingen, subscription services, webwinkels en nog veel meer! Dankzij de verschillende shopping-secties is ons overzicht het ultieme startpunt voor al je online koopjesjachten. Ook selecteert onze redactie regelmatig extra deals die je tussen de andere dagaanbiedingen kan terug vinden.

...mobiele apps heeft?

De dagdeals van JouwAanbieding zijn niet alleen op je laptop of PC te bekijken, je kan ook gebruik maken van apps! Voor Apple-liefhebbers is een JouwAanbieding app voor iPhone, iPad én Apple Watch, te downloaden in de Appstore. Ook Android-gebruikers kunnen via hun smartphone gebruik maken van de JouwAanbieding app, verkrijgbaar via Google Play. Check onze app-pagina om meer te weten te komen over onze apps.

...onderdeel is van Promodeals?

JouwAanbieding.nl is een initiatief van Promodeals, Nederlands grootste online publisher op het gebied van aanbiedingen, korting en voordeel. Met een miljoenenomzet en topdomeinen als JouwAanbieding.nl, DailyOffers.nl, DailyDeals.nl, Aanbiedingen.nl en Deals.nl in het portfolio is het bedrijf uit 's-Hertogenbosch de nummer 1 op het gebied van online aanbiedingen in Nederland!

Geplaatst op 12 oktober 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Nelson Mandela (1918 - 2013)Oppositieleider en eerste zwarte president van Zuid-AfrikaNelson Mandela
  • Paul Verhoeven (80)Nederlandse filmregisseurPaul Verhoeven
  • M.I.A. (41)Sri-Lankaans-Britse zangeres, singer-songwriterM.I.A.
  Verleden vandaag
  • Hittegolf tergt Vierdaagse (2006)Door een hittegolf wordt de Nijmeegse Vierdaagse voor het eerst in de geschiedenis vroegtijdig afgelast.Hittegolf tergt Vierdaagse
  • Oprichting Intel Corporation (1968)Het bedrijf Intel wordt opgericht, bekend van de microprocessoren die in bijna elke PC worden gebruikt.Oprichting Intel Corporation
  Spreuk van de dag

  Zelfs een kapot horloge staat twee keer per dag goed.

  Website van de dag
  Nachtjeweg.nl screenshot
  Nachtjeweg.nlEven lekker een nachtje weg? Vind voordelig een leuk hotel op deze website!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven