Blog

Zeeman wil groeien in Spanje

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 30/4/2018

30
apr

Wist je dat je in Spanje zo'n 25 Zeeman vestigingen kan vinden? De winkel laat weten de komende jaren het aantal winkels te willen uitbreiden naar 8 tot 90 winkels. De Spaanse Zeeman vestigingen zijn tot nu toe alleen in Catalonië te vinden, waaronder 6 winkels in Barcelona. De Nederlandse winkelketen wil nu ook uitbreiden naar andere delen van Spanje.

Zeeman in Spanje

Op vakantie in Spanje winkelen bij Zeeman? Wanneer je Barcelona bezoekt kun je terecht bij 6 verschillende Zeeman winkels, onderdeel van de 25 vestigingen in Catalonië. Zeeman wil echter verder uitbreiden in deze regio, en laat weten de komende 4 á 5 jaar te willen uitbreiden naar minimaal 80 winkels. Ook heeft de winkelketen plannen om ook in andere gebieden van Spanje winkels te openen. Zo staat onder andere een winkel in Valencia op de planning volgens Sidney Beekhuis, countrymanager bij Zeeman.

Ambities in Europa

Sinds het najaar van 2017 wordt Zeeman geleid door Erik-Jan Mares, die Zeeman moet helpen om 'een volgende stap in de groei in Europa' te zetten. De Nederlandse keten heeft inmiddels 1.300 winkels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. Alle winkels worden bevoorraad vanuit het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn. Om de groei in Europa aan te kunnen wordt het magazijn vergroot.

Zeeman

Zeeman werd in 1967 opgericht door Jan Zeeman in Alphen aan den Rijn. Het concept van een soort supermarkt voor kleding sloeg al snel aan en een tweede vestiging werd snel geopend. Jan Zeeman trok zich in 1999 terug uit de dagelijkse leiding. Het bedrijf is nog steeds in handen van Zeeman, dat is uitgegroeid tot een internationale winkelketen met de kenmerkende blauw-gele huiskleuren en een matroos als boegbeeld.

Geplaatst op 30 april 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Kelly Pfaff (43)Vlaamse presentatrice, model en zangeresKelly Pfaff
  • Lenny Kravitz (56)Amerikaanse zangerLenny Kravitz
  • Erica Terpstra (77)Voormalig Nederlands zwemster, politicaErica Terpstra
  Verleden vandaag
  • Huwelijk Michael Jackson (1994)De wereldberoemde Michael Jackson trouwt met Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley.Huwelijk Michael Jackson
  • Aanname Europese vlag (1986)De Europese vlag wordt geaccepteerd door de Europese Unie; een blauwe vlag met daarop 12 gele sterren in een cirkel.Aanname Europese vlag
  Spreuk van de dag

  Als je spreekt moeten je woorden beter zijn dan je zwijgen.

  Website van de dag
  SoundCloud.com screenshot
  SoundCloud.comNeem je eigen tracks op en deel ze eenvoudig met je vrienden of zoek de muziek van je favoriete artiesten op!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven