Blog

Zicht op doorstart voor 1DayFly

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 30/1/2019

30
jan

Goed nieuws: zeker vijftien partijen hebben interesse in de dinsdag failliet verklaarde dagaanbiedingsite 1DayFly. Dat stelt curator Martijn Vermeeren tegenover RTLZ.

Concurrerende kortingsites en leveranciers, maar ook grote partijen zoals uitgevers, hebben interesse getoond in 1DayFly, zegt curator Martijn Vermeeren. Eind deze week is er mogelijk al zicht op een doorstart. Ook de eigenaren zelf hebben goede hoop op een doorstart na de 'overweldigende interesse'. Ze verwachten binnen enkele weken weer online te gaan.

Mislukte overname

Het faillissement is onder meer veroorzaakt door een mislukte overname. Vermeeren: "Een van de overgenomen bedrijven presteerde veel minder dan verwacht, en dat had ook financiële consequenties. Maar nader onderzoek moet nog volgen." Vorige week maakte 1DayFly.com bekend niet meer aan zijn betalingsverplichtingen te kunnen voldoen. De website is opgericht in 2006, een jaar na de start van het vergelijkbare iBOOD. Om te groeien deed 1DayFly verschillende overnames van concurrenten, zo kocht het bedrijf iOffer, waat.nl, HotBrandz en het Duitse Guut. Na het versterken van haar positie in zowel Nederland als Duitsland begint 1DayFly met het uitbreiden van haar aanbod. 1DayFly stapt af van haar originele concept; het aanbieden van één topdeal per dag. Met de introductie van speciale sublabels hoopt 1DayFly iedere dag nog meer koopjesjagers naar haar website te lokken.

Geplaatst op 30 januari 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Matthew Perry (50)Amerikaans-Canadese acteur (Chandler in serie Friends)Matthew Perry
  • Bill Clinton (73)Amerikaanse presidentBill Clinton
  • Cor Bakker (58)Nederlands pianist en orkestleiderCor Bakker
  Verleden vandaag
  • 3e gouden medaille voor Anky (2008)Anky van Grunsven wint haar derde achtereenvolgende gouden medaille op de Olympische Spelen van Peking.3e gouden medaille voor Anky
  • Ongeluk Pukkelpop (2011)Na aanleiding van een dodelijk ongeluk veroorzaakt door noodweer, wordt het Belgische festival Pukkelpop gestaakt.Ongeluk Pukkelpop
  Spreuk van de dag

  Het is geen kunst om oud te worden, het is een kunst ermee te leven.

  Website van de dag
  Spartoo.nl screenshot
  Spartoo.nlEen van de grootste online schoenwinkels van Nederland! Kies uit meer dan 25.000 modellen..Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven