Blog

1 jaar gratis uit eten met Groupon

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 7/11/2015

7
nov

Vind jij uit eten gaan ook zo heerlijk? Op Groupon.nl kun je nu kans maken om een jaar lang heerlijk gratis uit eten te gaan bij 6 verschillende Michelinster-restaurants in Nederland. Wanneer je de actie wint krijg je 6 vouchers waarmee je om de maand uit eten kan samen met je partner of iemand anders.

Deelname

De actie om heerlijk gratis uit eten te kunnen gaan wordt mogelijk gemaakt door Groupon. Je maakt kans op dit uitzonderlijke culinaire cadeau door de deal voor €0,- euro te kopen. Je drukt op de “Koop!”-knop en je bevestigt je bestelling. Je doet vanaf dat moment mee aan de win-actie! De winnaar wordt willekeurig gekozen. Groupon zal de winnaar met een speciale e-mail en/of telefonisch op de hoogte brengen op 12 november 2015.

Winnaar

Als je wint, ga je een jaar lang, om de maand, met z’n 2-en gratis uit eten bij een Michelinster-restaurant. De voucher cadeau doen kan natuurlijk ook, aan bijvoorbeeld je vrienden, familie, collega’s etc. Jij bepaalt wie ervan de vouchers uit eten gaat. Je kan 6 keer naar 1 van de restaurants door heel Nederland en genieten van een heerlijk gratis diner.

Groupon

Door heel Nederland zijn er excellente restaurants die via Groupon meer zichtbaarheid krijgen. Groupon werkt inmiddels al met 29 Michelinster-restaurants samen, omdat Michelin vanwege hun culinaire kwaliteit bekroonde restaurants hoog in de favoriete staat. Groupon vindt het belangrijk dat iedereen de kans moet krijgen om deze heerlijke restaurants uit te proberen en heeft daarom deze leuke actie online geplaatst.

Geplaatst op 7 november 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Martin Lawrence (56)Amerikaanse komiek en acteur (Bad Boys)Martin Lawrence
  • Vanessa Carlton (41)Amerikaanse artieste en pianiste (A Thousand Miles)Vanessa Carlton
  • Bart de Graaff (1967 - 2002)Nederlandse televisiemaker (BNN)Bart de Graaff
  Verleden vandaag
  • Evers op Radio 538 (2000)Edwin Evers presenteert op Radio 538 voor het eerst het ochtendprogramma 'Evers Staat Op'.Evers op Radio 538
  • Val kabinet Kok-II (2002)Het kabinet Kok-II dient ontslag in naar aanleiding van het rapport over de val van het Bosnische Srebrenica.Val kabinet Kok-II
  Spreuk van de dag

  Eigenwijs is ook wijs!

  Website van de dag
  Bruna.nl screenshot
  Bruna.nlDe vertrouwde en bekende Nederlandse boekhandel.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven