Blog

1 miljoen bestellingen voor VoucherVandaag!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 21/3/2018

21
maa

VoucherVandaag heeft wat te vieren; gisteren werd de miljoenste bestelling in de webshop geplaatst. VoucherVandaag werd in 2012 opgericht als website die kortingsvouchers voor andere winkels verkocht, maar stapte al snel over naar een eigen aanbod van dagaanbiedingen. Op VoucherVandaag.nl vind je dagelijks nieuwe, populaire en trendy producten in diverse categorieën.

1 miljoen orders

Steeds meer consumenten weten de website van VoucherVandaag te vinden. Dat blijkt wel uit de bijzondere mijlpaal die gisteren werd behaald. Er werd namelijk voor de miljoenste keer een order geplaatst op VoucherVandaag.nl. Wie had dit succes kunnen verwachten toen de webshop in 2012 startte in een woonkamer op zeven hoog! VoucherVandaag is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een van de meest bekende webshops van Nederland met dagelijks nieuwe topaanbiedingen!

Bijzondere mijlpaal

VoucherVandaag is uiteraard erg trots op het bereiken van 1 miljoen bestellingen. "Het is een bijzonder mooie mijlpaal die we behaald hebben met een team van gemotiveerde medewerkers. Het oorspronkelijke idee om kortingsvouchers voor winkels te verkopen kon al snel in de spreekwoordelijke ijskast en alleen de naam herinnert ons hier nog dagelijks aan. Door zelf in te kopen bij fabrikanten hebben we onze prijzen zeer laag kunnen houden. Dagelijks plaatsen we de nieuwste, populairste en meest trendy producten op de site. Ons assortiment is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid, aldus Tino Oostdam, medeoprichter van VoucherVandaag, die de webwinkel in 2012 samen met Wilfred Neuteboom lanceerde.

Top 125 webshops van Nederland

"Het is helemaal bijzonder dat we deze mijlpaal autonoom hebben bereikt zonder inbreng van extern kapitaal. We zijn het bedrijf gestart nadat we beide meegedragen hadden aan het succes van o.a. VakantieVeilingen. Gezien onze aanzienlijke omzetgroei in 2017 behoren we momenteel tot de top 125 webshops in Nederland en voor 2018 verwachten we wederom een aanzienlijke omzetgroei. De missie ‘het persoonlijke, betrouwbare en prettige gevoel van kopen in een winkel maar dan wel voor een online prijs’ staat daarbij centraal, aldus Neuteboom.

Uitbreiding magazijn

Afgelopen jaar heeft VoucherVandaag een extra magazijn in gebruik genomen om het groeiende aantal orders zo snel en goed mogelijk te verwerken. Deze ruimte was in de november- en decemberperiode volop in gebruik. De webshop brak toen al diverse records in aantal bestellingen en verzendingen. Om haar klanten nog beter van dienst te zijn, is VoucherVandaag onlangs overgestapt naar DHL als verzendpartner, waarmee pakketten ook ‘s avonds en op zaterdag kunnen worden bezorgd. In mei 2017 vierde VoucherVandaag ook feest; toen kon er geproost worden op het 5-jarig jubileum!

Geplaatst op 21 maart 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Mike Myers (59)Canadese acteurMike Myers
  • Giel Beelen (45)Nederlandse radio-DJGiel Beelen
  • Luc Nilis (55)Belgische voetballerLuc Nilis
  Verleden vandaag
  • Laatste uitzending Oprah (2011)Na 25 jaar presenteert Oprah Winfrey de laatste aflevering van haar beroemde talkshow.Laatste uitzending Oprah
  • Google introduceert Streetview (2007)Street View wordt geïntroduceerd door Google. Er zijn op dat moment slechts enkele steden in Amerika te bekijken.Google introduceert Streetview
  Spreuk van de dag

  Je hoeft geen land te hebben om een boer te zijn.

  Website van de dag
  Zie.nl screenshot
  Zie.nlOnderdeel van Nu.nl, de nieuwssite van Nederland. Bekijk de meest nieuwswaardige of opmerkelijke video's!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven