Blog

2 bestellingen per seconde voor Wehkamp

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 10/4/2018

10
apr

Wehkamp.nl heeft een goed weekend achter de rug; op zaterdag en zondag beleefde de webshop haar beste weekend ooit. Er werden op het drukste moment 110 bestellingen per minuut geplaatst, wat neerkomt op 2 bestellingen per seconde. Wehkamp kon naar eigen zeggen flink profiteren van het mooie lenteweer én de populariteit van National Glamour Day.

Beste weekend ooit!

Wehkamp beleefde afgelopen weekend haar beste weekend ooit! Op het hoogtepunt plaatsten klanten 110 bestellingen per minuut, of 2 orders per seconde. Vooral gezinnen, de belangrijkste doelgroep van Wehkamp, wisten de webwinkel dit weekend goed te vinden. "Binnen deze groep zagen we afgelopen weekend een groei van zo’n 30%", aldus CEO Piet Coelewij. Coelewij geeft daarnaast aan dat meer dan de helft van de klanten via een mobiel apparaat een bestelling deed. Wehkamp focust zich sinds vorig jaar nadrukkelijk op Nederlandse gezinnen. Het online warenhuis heeft momenteel ruim 2 miljoen vaste klanten en circa 500.000 bezoekers per dag.

National Glamour Day

National Glamour Day vond dit jaar plaats op 7 april 2018. De dag is een jaarlijks terugkerend initiatief van modemagazine Glamour. Op vertoon van Glamour Magazine kreeg je 20% korting op je aankoop bij meer dan 2.500 winkels in Nederland en België én bij diverse webshops. Ook Wehkamp haakte in op National Glamour Day en gaf haar klanten 20% korting op alle mode. Er is volgens de webwinkel uit Zwolle dan ook veel damesmode, schoenen en kinderkleding besteld. Ook tuinartikelen vonden gretig aftrek, wat uiteraard te danken is aan de eerste zonnige lentedagen van het jaar.

Groei voor Wehkamp

Door opnieuw een record te breken laat Wehkamp zien een indrukwekkende groei door te maken. Afgelopen januari kwam het nieuws naar buiten dat Wehkamp miljoenen investeert in de bouw van een nieuw distributiecentrum naast het huidige DC in Zwollle. Het nieuwe magazijn is hard nodig om de 'versnelde groei' in zowel orders als nieuwe klanten aan te kunnen. De webwinkel blijft dus hard groeien en extra magazijnruimte is meer dan welkom. "Deze extra ruimte geeft ons enorme flexibiliteit om assortiment toe te voegen en zorgt ervoor dat we de snelste en de betrouwbaarste blijven", aldus Maarten Tibosch, COO van Wekkamp.

Geplaatst op 10 april 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Renée Zellweger (55)Amerikaanse actriceRenée Zellweger
    • Albert Verlinde (63)TV-presentator (RTL Boulevard)Albert Verlinde
    • Femke Halsema (58)Nederlandse politicaFemke Halsema
    Verleden vandaag
    • Robinson Crusoe uitgegeven (1719)Het wereldberoemde boek Robinson Crusoe, geschreven door Daniel Defoe, wordt voor het eerst uitgegeven.Robinson Crusoe uitgegeven
    • Uitbreiding Rotterdamse metro (1985)De verlenging van de Rotterdamse metrolijn naar station 'de Akkers' in Spijkenisse wordt in gebruik genomen.Uitbreiding Rotterdamse metro
    Spreuk van de dag

    Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder van 10 tot 3.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven