Blog

Wehkamp opent 2e distributiecentrum in Zwolle

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 12/1/2018

12
jan

Webwinkel Wehkamp steekt miljoenen in de bouw van een nieuw distributiecentrum, naast het huidige DC in Zwolle. Met de bouw van een nieuw magazijn wordt er 25.000 vierkante meter toegevoegd aan de bestaande opslagruimte, waarmee Wehkamp na de bouw in totaal over ruim 60.000 vierkante meter beschikt. Het nieuwe distributiecentrum is volgens Wehkamp nodig vanwege een 'versnelde groei'.

Nieuw distributiecentrum Wehkamp

Naast het huidige distributiecentrum van Wehkamp.nl in Zwolle komt binnenkort een extra gebouw te staan dat 25.000 vierkante meter aan de opslagruimte van de webwinkel toevoegt. Voor de bouw werkt Wehkamp samen met partner WDP, dat eigenaar is van beide magazijns. Samen investeren de partijen meer dan 40 miljoen euro om de uitbreiding te realiseren. Het nieuwe pand is naar verwachting eind 2018 klaar. De totale opslagruimte in Zwolle komt dankzij het nieuwe magazijn uit op 60.000 vierkante meter. Als je daar het magazijn in Maurik aan toevoegt komt Wehkamp uit op ruim 135 duizend vierkante meter opslagcapaciteit in Nederland.

Versnelde groei

Maarten Tibosch, COO van Wehkamp, laat weten dat het nieuwe magazijn nodig is om een 'versnelde groei' in zowel orders als nieuwe klanten aan te kunnen. De webwinkel blijft dus hard groeien en extra magazijnruimte is meer dan welkom. "Deze extra ruimte geeft ons enorme flexibiliteit om assortiment toe te voegen en zorgt ervoor dat we de snelste en de betrouwbaarste blijven", aldus Tibosch. In december 2017 liet Wehkamp weten haar assortiment bijvoorbeeld uit te breiden met boeken.

Geautomatiseerd magazijn

Het nieuwe Wehkamp magazijn komt naast het geautomatiseerde DC op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle te staan. Dit magazijn werd in september 2015 geopend door Koning Willem Alexander. Het distributiecentrum verving een oud complex in Dedemsvaart, dat sinds 1960 dienst deed voor het toenmalige postorderbedrijf. Dankzij innovatieve oplossingen kan Wehkamp supersnel en automatisch duizenden pakketten in razend tempo verzenden.

Geplaatst op 12 januari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Estée Lauder (1906 - 2004)Oprichtster van het Amerikaanse cosmeticabedrijf 'Estee Lauder'.Estée Lauder
  • Carry Slee (73)Nederlandse kinderboekenschrijfster. Enkele boeken zijn verfilmd.Carry Slee
  • Pamela Anderson (55)Amerikaanse actrice en Playmate. Werd bekend de serie 'Baywatch'.Pamela Anderson
  Verleden vandaag
  • Invoering rookverbod horeca (2008)Het algemeen rookverbod wordt ingevoerd in de Nederlandse horeca.Invoering rookverbod horeca
  • Eerste Sony walkman (1979)Elektronicafabrikant Sony lanceert het eerste, op batterijen werkende, apparaat dat cassettes kan afspelen: de Walkman.Eerste Sony walkman
  Spreuk van de dag

  Wie wil, zoekt een mogelijkheid. Wie niet wil, zoekt een reden.

  Website van de dag
  Dagaanbieding.net screenshot
  Dagaanbieding.netEen leuk actueel aanbiedingenoverzicht. Iedere 24 uur worden de acties volledig vernieuwd.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven