Blog

Aan de ontbijttafel met HelloFresh

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 1/10/2015

1
okt

HelloFresh schuift aan bij het ontbijt. De bezorger van de maaltijdboxen heeft het assortiment uitgebreid met een Ontbijtbox. In de box zitten ingrediënten voor maar liefst 5 dagen heerlijk ontbijten. De inhoud van de box is gezond en elke week anders.

HelloFresh introduceert de Ontbijtbox voor een goede start van de dag. De Ontbijtbox is een aanvulling op het huidige assortiment van HelloFresh. Zo voorziet het bedrijf haar klanten nu niet alleen met avondmaaltijden, maar ook met het ontbijt. ‘Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag’ volgens Maartje Frederiks, oprichter van HelloFresh. Het bedrijf vindt het belangrijk dat haar klanten niet alleen ’s avonds van het gemak en de kwaliteit van HelloFresh gebruik kunnen maken, maar ook ’s ochtends op een gemakkelijke manier van een voedzaam ontbijt kunnen genieten. Het bedrijf zorgt voor een gevarieerd voedingspatroon en nu ook in de ochtend. Het is een aanvulling aan je dag en leefpatroon dat door HelloFresh mogelijk wordt gemaakt.

Inhoud van de ontbijtbox

De box bevat alle ingrediënten voor 5 dagen ontbijt voor 2 of 4 personen. Er zitten 3 recepten bij, altijd een fles verse sap en extra fruit voor onderweg of op het werk. De gerechten zijn snel te bereiden want ze staan al binnen 5 minuten op tafel. Er zit elke week 1 recept in dat wat meer tijd kost, maar zeker de moeite waard is om te maken. In de eerste ontbijtbox, die deze week bij de eerste klanten wordt thuisbezorgd, zit bijvoorbeeld Griekse yoghurt met appel, blauwe bessen en cranberry-pittenmix, crackers met kaas en gerookte kalkoenfilet en alle ingrediënten om in het weekend bananenpannenkoeken met honing te maken. Alles wat in de box geleverd wordt is van de beste kwaliteit en heerlijk vers.

HelloFresh

In 2011 is HelloFresh door Maartje Frederiks geïntroduceerd in Nederland. Het oorspronkelijk Duits bedrijf biedt een flexibel lidmaatschap waarmee klanten wekelijks een box met gezonde recepten en alle bijbehorende verse ingrediënten thuisbezorgd krijgen. Op de website van HelloFresh heb je keuze uit verschillende maaltijdboxen. Er is er voor iedereen een box te vinden, zo ook voor de mensen die geen vlees eten. HelloFresh wil aan iedereen een gezonde leefstijl meegeven en hoopt dat met de maaltijdboxen te bereiken. Nog niet ver terug breide HelloFresh haar bezorggebied uit en konden bewoners van de Waddeneilanden ook genieten van de uitgebreide maaltijdboxen. HelloFresh is 1 van de vele bezorgdiensten in Nederland die heerlijk eten bezorgd. Bekijk de subscriptions pagina van JouwAanbieding.nl voor meer maandelijkse bezorgdiensten.

Geplaatst op 1 oktober 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Sven Kramer (38)Nederlandse schaatserSven Kramer
    • Rolf Wouters (61)Nederlandse presentatorRolf Wouters
    • Michael Moore (70)Geengageerde schrijver/tv/filmmaker uit de Verenigde Staten.Michael Moore
    Verleden vandaag
    • PSV landskampioen (2005)PSV wordt voor de 18e keer landskampioen voetbal.PSV landskampioen
    • Wereldboekendag (2011)Op 23 april wordt in meer dan 100 landen de UNESCO Wereldboekendag gevierd.Wereldboekendag
    Spreuk van de dag

    Je hoeft niet snel te zijn, als je maar opschiet.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven