Blog

Albert Heijn lanceert augmented reality app

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Tech
Geplaatst op: 25/7/2017

25
jul

Supermarkt Albert Heijn heeft deze week een innovatieve nieuwe app gepresenteerd. De app is geschikt voor iOS en Android en kan worden gebruikt voor het scannen van diverse AH huismerk-producten. Met behulp van augmented reality krijg je vervolgens via je smartphone allerlei handige informatie over het product van je keuze te zien, van ingrediënten tot aan herkomst.

AH Productscanner app
Albert Heijn laat met de lancering van haar AH Productscanner app maar weer eens zien dat de supermarkt één van de koplopers is op het gebied van mobiele technologie. De nieuwe app maakt gebruik van augmented-reality om extra informatie over producten te laten zien. De app werkt voorlopig alleen met een selectie van AH huismerk-producten en toont o.a. informatie over ingrediënten, voedingswaarden, allergenen, recepten en herkomst.

Augmented reality

De AH Productscanner app is beschikbaar voor iOS en Android. De werkwijze is heel eenvoudig. Met behulp van de camera van je telefoon scan je via de app een AH-huismerk product. Na het scannen zie je direct informatie over ingrediënten, allergenen, voedingswaarden en de herkomst van het product. Dankzij de talloze recepten die Albert Heijn dankzij Allerhande beschikbaar heeft wordt bij elk product een heerlijk recept ter inspiratie getoont.

De producten die in augmented-reality kunnen worden bekeken zijn te herkennen aan een speciale sticker op de verpakking. De teller van het aantal producten dat kan worden bekeken met AH Productscanner staat nu nog op 35 en wordt de komende tijd uitgebreid naar alle AH eigen merk-producten.

Geplaatst op 25 juli 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Stan Valckx (58)Voetbal analist en voormalig voetballerStan Valckx
  • Robert ten Brink (66)Nederlandse presentatorRobert ten Brink
  • Dannii Minogue (50)Australische zangeres (zusje Kylie Minogue)Dannii Minogue
  Verleden vandaag
  • Opening opera Sydney (1973)Het beroemde Sydney Opera House, thuisbasis van o.a. de Sydney Symphony, wordt geopend. Het operagebouw staat op de werelderfgoedlijst.Opening opera Sydney
  • Oprichting VU Amsterdam (1880)De Vrije Universiteit van Amsterdam wordt opgericht. 5 hoogleraren geven in het eerste jaar les aan 5 studenten.Oprichting VU Amsterdam
  Spreuk van de dag

  Face your problems, don't Facebook them.

  Website van de dag
  BurgerKing.nl screenshot
  BurgerKing.nlInternationale fastfoodketen met vestigingen over de hele wereld. Check het menu en leuke acties.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven