Blog

Alle Bart Smit winkels voor april omgebouwd tot Intertoys

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 8/2/2017

8
feb

De komende maanden worden alle Bart Smit speelgoedwinkels in Nederland omgebouwd tot Intertoys filialen. Blokker Holding wil zich nog enkel richten op de naam Intertoys en kondigde het sluiten van de Bart Smit winkels reeds in juni 2016 aan. Ook 14 Toys-XL winkels, eveneens van de Blokker Holding, worden omgetoverd tot speelgoedwinkels met de welbekende Intertoys-olifant op de gevel. Voor april a.s. zijn alle Bart Smit winkels verdwenen.

Kosten besparen

Voor april worden alle Bart Smit filialen omgebouwd tot Intertoys winkels. Dit besluit van de Blokker Holding werd in juni 2016 aangekondigd. Het bedrijf heeft besloten om met het grootste en sterkste merk door te willen gaan, en dat is Intertoys met 301 winkels. "We willen ons blijven onderscheiden. Vanuit Intertoys kunnen we ons nu richten op een verrassend en innoverend assortiment", aldus een woordvoerster van Blokker Holding. Aangezien het bedrijf zich nu niet meer op 3, maar op slechts 1 merk hoeft te richten, kan Blokker Holding daarnaast flink wat kosten besparen.

Blokker Holding

Blokker Holding bestaat ruim 120 jaar en is actief met zo'n 10 winkelformules in 8 verschillende landen. In Nederland is Blokker Holding het bedrijf achter de volgende winkelketens en webshops:

 • Blokker
 • Xenos
 • Leen Bakker
 • Intertoys
 • Big Bazar
 • Marskramer
 • Cook & Co

Webwinkel BartSmit.com

De webwinkel BartSmit.com is momenteel nog bereikbaar en het is nog mogelijk bestellingen te plaatsen. Vanaf april worden bezoekers van de website automatisch doorverwezen naar Intertoys.nl

Geplaatst op 8 februari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jimi Hendrix (1942 - 1970)Amerikaanse gitaristJimi Hendrix
  • Mark Spoon (1966 - 2006)Duitse trance- en technoproducer en DJMark Spoon
  • Frank Boeijen (65)Nederlandse zangerFrank Boeijen
  Verleden vandaag
  • Minimumloon ingevoerd (1968)Het minimumloon wordt ingevoerd in Nederland en vastgesteld op 100 gulden per week.Minimumloon ingevoerd
  • Belgie bij VN (1945)De Verenigde Naties hebben er een nieuwe lidstaat bij: Belgie wordt lid van de international organisatie.Belgie bij VN
  Spreuk van de dag

  Geluk is de kunst om een mooi boeket te maken met de bloemen die je hebt.

  Website van de dag
  Paiq.nl screenshot
  Paiq.nlLeuke datingsite waar je gratis en op een originele manier kan daten.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven