Blog

Betaalbare manieren voor een gezellige avond

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 5/10/2018

5
okt

De tijd van de donkere, maar o zo gezellige avonden met vrienden, familie of collega's staat weer voor de deur. Natuurlijk zijn er diverse activiteiten die je kunt organiseren om het leuk te maken. Het leukste is natuurlijk dat deze activiteiten ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee. Wij hebben een aantal betaalbare manieren om een gezellige avond te realiseren voor je op een rijtje gezet.

Tijd voor gourmet

Eten met familie is vaak traditie. Als je het mooi weer is, dan is het erg jammer om zo lang in de keuken te staan om te koken voor iedereen. Een gourmet is daarom ideaal. Gourmetten met familie, vrienden en collega's is de gezelligste vorm van samen eten en tafelen. Bestel alles wat je nodig hebt om te gourmetten en ga samen aan de slag met de kleine pannetjes. Dit zal gegarandeerd een gezellige avondje worden.

Maak een gezellige wandeling

Als het lekker weer is, is niks fijner dan gezellig met je familieleden of vrienden een wandeling te maken. Kies een mooie locatie en neem je wandelschoenen mee. Zorg ervoor dat er na de tijd een lekker hapje en drankje klaarstaat. Bak wat broodjes af en zorg voor enkele flessen wijn.

Tijd voor een leuke film

Netflix is tegenwoordig dé sleutel om een leuke avond te beleven. Maak samen met je familieleden en vrienden heerlijke hapjes klaar en zorg voor lekkere cocktails. Dit zijn dé ingrediënten om samen met je vrienden en familie een gezellige avond te beleven.

Ontspannen tuinfeest

Niets is leuker om in de tuin te zitten als het nog lekker weer is. Organiseer daarom met je vrienden of familie een ontspannen tuinfeest. Barbecueën, vuurkorven en gezellige bordspellen spelen horen hier natuurlijk bij.

Aan de hand van deze tips is het ook voor jou mogelijk om samen met je vrienden, familieleden en collega's een gezellige avond te beleven. Bekijk welke activiteit goed bij jullie past en plan samen een datum. Veel plezier!

Geplaatst op 5 oktober 2018

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Xaviera Hollander (76)Nederlandse zakenvrouw alias 'The Happy Hooker'Xaviera Hollander
  • Johan Remkes (68)Nederlandse politicusJohan Remkes
  • Hugo Borst (57)Nederlandse (sport)journalistHugo Borst
  Verleden vandaag
  • Uitvinding bliksemafleider (1752)De bliksemafleider wordt uitgevonden wanneer Benjamin Franklin een vlieger oplaat tijdens een onweersbui.Uitvinding bliksemafleider
  • Volk van Laaf geopend (1990)Op 15 juni 1990 zien de Laafjes van de Efteling voor het eerst het daglicht. Door het dorpje loopt een 450 m lange monorail.Volk van Laaf geopend
  Spreuk van de dag

  Je weet nooit wat de toekomst brengt, eet daarom eerst je toetje.

  Website van de dag
  Brandeal.nl screenshot
  Brandeal.nlIedere dag een deal van een bekend high fashion of designer merk tegen een super scherpe prijs.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven