Blog

Betalen via QR-code met iDEAL app

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Tech
Geplaatst op: 8/4/2016

8
apr

Betaalmethode iDEAL heeft een nieuwe app gelanceerd waarmee je via een QR-code kan betalen. Met de app voor Android en iOS kun je een QR-code scannen en wordt je vervolgens rechtstreeks doorverwezen naar je eigen bank. Handig als je bijvoorbeeld een pizza afrekent aan de deur of bij collectes voor het goede doel. De Hartstichting gaat de QR-codes plaatsen op haar collectebussen tijdens de Nederlandse Hartweek.

Met de nieuwe app van iDEAL kun je eenvoudig en snel betalen door het scannen van een QR-code. Bedrijven die samenwerken met iDEAL kunnen een QR-code genereren, die jij als klant vervolgens met de app kan scannen. Je wordt daarna doorverwezen naar je eigen bank, zoals ING, Rabobank, ABN Amro, SNS en meer. De betaling verloopt vervolgens exact hetzelfde als een normale iDEAL-betaling. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

iDEAL QR-code scannen

De nieuwe iDEAL technologie maakt het makkelijker om kleine betalingen uit te voeren, zonder dat er een ingewikkeld pinapparaat aan de pas moet komen. Denk bijvoorbeeld aan het betalen van een pizza aan de deur, of het geven van een donatie aan collectanten. Goede doelen kunnen een QR-code op de collectebus plaatsen, welke je vervolgens met je eigen smartphone kan scannen. Bepaal het bedrag wat je wil doneren en betaal direct, heel eenvoudig dus! De Hartstichting gaat over 2 weken als eerste goede doel deze technologie testen tijdens de Nederlandse Hartweek.

Geplaatst op 8 april 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Pete Sampras (49)Amerikaans tennisserPete Sampras
  • Klaas-Jan Huntelaar (37)Nederlandse voetballerKlaas-Jan Huntelaar
  • Mark Knopfler (71)Britse gitarist en zanger (Dire Straits)Mark Knopfler
  Verleden vandaag
  • IBM lanceert PC (1981)Computerfabrikant IBM lanceert een computer voor de consumentenmarkt: de PC.IBM lanceert PC
  • Oprichting Willem II (1896)De Tilburgse voetbalclub Willem II wordt opgericht.Oprichting Willem II
  Spreuk van de dag

  Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven