Blog

Binnenkort bezorgtijdstip zelf bepalen bij Coolblue

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 17/4/2018

17
apr

Nieuwe plannen bij Coolblue! De webwinkel wil het voor klanten mogelijk maken om zelf het aflevertijdstip van een bestelling te bepalen. Dit liet Coolblue-baas Pieter Zwart weten in de uitzending van WNL op Zondag. Zwart denkt vooral aan klanten die bijvoorbeeld onverwachts met een kapotte wasmachine zitten; de mogelijkheid om een tijdstip van bezorging te kiezen zorgt voor een zo snel mogelijke oplossing van het probleem. Het uiteindelijke doel; een glimlach op het gezicht van klanten!

Zelf bezorgtijdstip kiezen

Coolblue-baas Pieter Zwart onthulde afgelopen week dat Coolblue het binnenkort voor klanten mogelijk gaat maken om zelf het tijdstip te bepalen wanneer een bestelling wordt bezorgd. Klanten kunnen kiezen uit gerichte tijdstippen waarop een bestelling kan worden afgeleverd, een uitkomst voor mensen die bijv. dringend een nieuwe wasmachine nodig hebben. "Wat je wil oplossen voor de klant is dat je hem controle geeft over het moment dat wij een nieuwe wasmachine komen brengen, installeren – ook vier hoog – en de oude weer meenemen. Dat is de essentie van het product. We gaan volgende maand bekendmaken dat klanten heel precies kunnen gaan kiezen tussen tijdstippen. We hebben nu zoveel wasmachinebezorgers door Nederland rijden dat we ze nog slimmer kunnen laten rijden". Deze woorden van Zwart laten doorschermeren dat de nieuwe bezorgopties eerst beschikbaar wordt voor wasmachines, en wellicht later ook voor andere producten.

Witgoed bezorgen

Coolblue heeft sinds februari 2016 een eigen bezorgdienst. CoolblueBezorgt levert zelf witgoed producten bij klanten af, zoals wasmachines, drogers en koelkasten. Begin januari van dit jaar openede de Rotterdamse webwinkel nog een nieuw witgoeddepot in Apeldoorn, om ook klanten in Gelderland en Overrijsel te bedienen met haar eigen bezorgdienst. Dankzij de eigen Coolblue bezorgers en depots in Nederland kan Coolblue binnenkort specifieke aflevertijden garanderen. De webwinkel verzorgt de zogenaamde 'last mile delivery' van grote pakketten graag zelf. "Bij het afleveren van grote producten kom je bij klanten over de vloer en dat is heel persoonlijk. Dit geeft ons de kans om iets extra’s te doen en onze klanten op die manier écht te verwonderen", aldus Pieter Zwart.

Geplaatst op 17 april 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lleyton Hewitt (39)Australische tennisserLleyton Hewitt
  • Joe Lieberman (78)Amerikaans politus en voormalig rechterhand van Bill ClintonJoe Lieberman
  • Susan Smit (46)Nederlandse schrijfsterSusan Smit
  Verleden vandaag
  • 1e nylon tandenborstel (1938)De eerste tandenborstel gemaakt van nylon wordt op de markt gebracht door de Amerikaanse firma DuPont.1e nylon tandenborstel
  • Hoogste prijs voor een varken (1979)De hoogste prijs voor een varken ooit wordt vandaag betaald. Er werd in Texas 42.500 dollar neergeteld.Hoogste prijs voor een varken
  Spreuk van de dag

  Als ik het even niet meer weet, doe ik altijd een stapje vooruit.

  Website van de dag
  Facebook.com screenshot
  Facebook.com's Werelds grootste sociaal netwerk wat jou met vrienden en bekenden in contact brengt!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven