Blog

Black Label: Michelin restaurants bij Groupon

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Groepsaankopen
Geplaatst op: 12/10/2016

12
okt

Dat je dankzij Groupon voordelig uit eten kan in je favoriete stad, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je dankzij Groupon ook met korting bij Michelin-restaurants kan eten? De dealgigant werkt samen met meer dan 30 Nederlandse sterrenrestaurants die zijn verzameld onder de naam Groupon Black Label.

Premium Michelin partners

Groupon is wereldwijd een van de grootste aanbieders van lokale deals. Met deze deals profiteer je van aantrekkelijke kortingen op restaurants, beauty arrangementen, uitstapjes en meer! Sinds de samenwerking met het eerste Michelinster-restaurant in 2012 is uiteindelijk Groupon Black Label ontstaan. Black Label is een exclusief platform dat speciaal is ingericht voor premium partners van Groupon. De website werkt samen met meer dan 30 Nederlandse sterrenrestaurants met 1 of 2 Michelin sterren.

140.000 couverts

Dankzij de zichtbaarheid die Groupon.nl geeft aan exclusieve Michelin-restaurants zijn er inmiddels meer dan 140.000 couverts verkocht in Nederland. Veel Groupon-gebruikers geven aan via de website voor het eerst kennis gemaakt te hebben met een Michelin-restaurant. Dat je via de dealwebsite ook nog een aantrekkelijke korting krijgt, is natuurlijk mooi meegenomen!

Gastronomisch spektakel

De Groupon Black Label partners zijn allemaal bekroond met 1 of 2 Michelin sterren. De gids van Michelin wordt in veel landen als autoriteit beschouwd op het gebied van lekker eten. Met Groupon kun je voor een scherpe prijs genieten bij o.a. Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, Restaurant Niven in Rijswijk en De Burgemeester in Linschoten.

Geplaatst op 12 oktober 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lewis Carroll (1832 - 1898)Engelse auteur bekend van 'Alice's Adventures in Wonderland'Lewis Carroll
  • Domien Verschuuren (35)Nederlandse radio DJDomien Verschuuren
  • Mark Owen (51)Zanger uit de boyband Take ThatMark Owen
  Verleden vandaag
  • Apple onthult iPad (2010)Tijdens een persconferentie van Apple in San Francisco, onthult Steve Jobs de eerste Tablet PC; de iPad.Apple onthult iPad
  • Octrooi op gloeilamp (1880)De beroemde uitvinder Thomas Edison, ontvangt octrooi op de gloeilamp.Octrooi op gloeilamp
  Spreuk van de dag

  Zolang je erover praat, ben je niet begonnen.

  Website van de dag
  Stedenkorting.nl screenshot
  Stedenkorting.nlEen up-to-date overzicht van alle regionale deals, kortingen en aanbiedingen, gesorteerd op stad!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven