Blog

Blendle introduceert Netflix voor journalistiek

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Groepsaankopen
Geplaatst op: 11/1/2017

11
jan

Naast Spotify voor muziek en Netflix voor video, introduceert Blendle nu een vergelijkbaar abonnementsmodel voor de leesgrage consument.

Blendle

Blendle, het online platform dat journalistieke publicaties bundelt, biedt vanaf heden voor een vast bedrag per maand à 9,99 euro onbeperkt toegang tot artikelen uit een reeks van kwalitatieve kranten en tijdschriften.

Leden

Met een gelijkgeprijsde dienst zoals Spotify en Netflix hoopt Alexander Klöpping jonge Nederlanders te verwelkomen als nieuwe Blendle gebruiker. Volgens Klöpping heeft Blendle momenteel zo'n 100.000 gebruikers, die samen tot op heden goed zijn geweest voor een omzet van meer dan 1 miljoen euro.

Blendle

Blendle werd opgericht in 2014 door Alexander Klöpping en Marten Blankesteijn, dat gebruikers de mogelijkheid biedt om tegen betaling losse artikelen aan te schaffen uit toonaangevende kranten en tijdschriften. In oktober 2014 werd bekend dat The New York Times en Axel Springer SE samen drie miljoen euro hadden geïnvesteerd in het initiatief.

Drone

De ambitieuze ondernemer verscheen deze week nog in het nieuws vanwege een verboden dronevlucht boven de binnenstad van Amsterdam.

Geplaatst op 11 januari 2017

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Phil Collins (72)Britse zangerPhil Collins
  • Angie Stone (62)Amerikaanse zangeresAngie Stone
  • Franklin D. Roosevelt (1882 - 1945)32ste president van de Verenigde Staten die vier keer gekozen isFranklin D. Roosevelt
  Verleden vandaag
  • Laatste publieke Beatles concert (1969)Op het dak van het Apple Records gebouw wordt het laatste publieke concert van The Beatles gegeven. De politie breekt het af.Laatste publieke Beatles concert
  • Lancering Windows Vista (2007)Microsoft brengt het besturings-systeem Windows Vista uit.Lancering Windows Vista
  Spreuk van de dag

  Vragen staat vrij. Antwoorden ook.

  Website van de dag
  VanTilburgonline.nl screenshot
  VanTilburgonline.nlDe webwinkel van het bekende mode-warenhuis Van Tilburg. Kies uit mooiste collecties van topmerken!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven