Blog

Bol.com stapt in schoenen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Fashion
Geplaatst op: 15/3/2019

15
maa

Bol.com maakt grote stappen. In nieuwe schoenen welteverstaan, want de e-commercespeler gaat samenwerken met webshops als vanHaren, Omoda, van den Assem, Van Dalen en Brantano.

Bol.com is hard op weg één van de grootste fashionretailers van het land te worden. Na het toevoegen van kinder- en sportkleding, heeft Bol.com momenteel ruim 148.000 schoenen aan het assortiment toegevoegd. Hiervoor werkt de e-tailer samen met retailers als vanHaren, Omoda en Van den Assem. Hiermee zet het een nieuwe stap in de richting van modeplatform.

Van babykleding tot schoenen

Twinkle somt op dat begin 2012 bol.com zijn babywinkel opende. In de zomer van 2014 werden een kleine twintigduizend baby- en peuterkledingitems toegevoegd. Daarmee maakte bol.com een begin met de verkoop van kleding en schoenen. Later dat jaar werd sportkleding toegevoegd en daarmee dus ook sportschoenen. Drie jaar geleden volgde kleding voor kinderen vanaf maat 128 en schoenen voor grotere kinderen.

Fashion platform

Nu er zo veel fashiongerelateerde producten op de site staan, lijkt uitbreiding met kleding als broeken en truien logisch volgens Twinkle. Woordvoerder Roos Franssen zegt hen echter dat het er niet snel van zal komen: "We zijn voor nu heel blij dat we door deze samenwerking met nog meer partners, het platform verder kunnen uitbouwen en de bestaande categorie verder kunnen uitbreiden. Een stap breder dan dat is niet aan de orde." 

Geplaatst op 15 maart 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Koningin Máxima (53)Koningin der NederlandenKoningin Máxima
  • Frank Visser (73)Nederlandse (rijdende) rechter, televisiepresentator en schrijverFrank Visser
  • Wim de Bie (1939 - 2023)Nederlandse cabaretierWim de Bie
  Verleden vandaag
  • Eerste glasbak (1978)De eerste glasbak van Nederland wordt geplaatst in 's-Hertogenbosch.Eerste glasbak
  • Octrooi saxofoon (1846)Instrumentbouwer Adolphe Sax vraagt octrooi aan op zijn uitvinding; de saxofoon.Octrooi saxofoon
  Spreuk van de dag

  Beter een buik van het drinken, dan een bult van het werken.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven