Blog

Hunkemoller naar China

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Fashion
Geplaatst op: 17/6/2019

17
jun

Lingerieketen Hunkemoller opent 15 juni haar eerste winkel in Shanghai, China. Het lingeriemerk wil tot en met 2023 nog 46 filialen in China openen.


Hunkemoller is marktleider in Europa en wil nu ook haar positie ook in Azië gaan uitbouwen. Volgens ceo Philip Mountford is er in China veel vraag naar nieuwe internationale merken. Hij spreekt dan ook van een 'natuurlijke ontwikkeling' om in dat land van start te gaan. Hunkemöller liet vorig jaar aan RetailTrends al weten op zoek te zijn naar winkels in Shanghai. Het lingeriemerk is reeds actief in China in samenwerking met Alibaba.

Nieuwe ervaring in China

De winkel in Shanghai is voorzien van het originele Hunkemoller winkelconcept, gecombineerd met nieuwe digitale functies die volgens de retailer perfect aansluiten bij de Chinese markt. Net als alle andere winkels zal deze flagship store naast de fashion collecties, ook de Private, Noir en HKMX collecties aanbieden. Met een oppervlakte van 130m2 is deze voor de Chinese markt geheel een nieuwe ervaring.

Beeld: Hunkemoller

Hunkemöller begon in 1886 in Amsterdam. Het merk heeft intussen zo'n 930 winkels wereldwijd en wil dat aantal de komende jaren laten doorgroeien tot 1600. Onlangs werden er in Rusland vestigingen geopend en kreeg Duitsland zijn vierhonderdste Hunkemöller-filiaal. In Spanje wil Hunkemöller dit jaar vijftien nieuwe winkels geopend hebben, vertelde coo Vi Patel eerder. 

Geplaatst op 17 juni 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jack Johnson (49)Amerikaans singer-songwriterJack Johnson
  • Tina Fey (54)Amerikaans actrice en com?dienneTina Fey
  • Paus Johannes Paulus II (1920 - 2005)Voormalig PausPaus Johannes Paulus II
  Verleden vandaag
  • Ontsnapping Bokito (2007)Gorilla Bokito ontsnapt uit zijn verblijf in Diergaarde Blijdorp en verwondt 4 mensen.Ontsnapping Bokito
  • Allereerste Pinkpop festival (1970)In het Limburgse Geleen vindt voor de eerste keer het Pinkpop festival plaats.Allereerste Pinkpop festival
  Spreuk van de dag

  Alles wat niet kan, moet je uitproberen. Alles wat kan, weet je al.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven