Blog

Brabantse worstenbroodjes nu ook online te bestellen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 21/7/2017

21
jul

Een Brabantse bakker bezorgt sinds kort door heel Nederland heerlijke Brabantse worstenbroodjes in de brievenbus. De dienst is een uitkomst voor Brabanders die naar een andere provincie zijn verhuisd. Wanneer je als Brabantse 'expat' smacht naar een echt Brabants worstenbroodje, kun je deze online bestellen via Brabantse-worstenbroodjes.nl.

Worstenbroodjes bestellen

Het is sinds kort mogelijk om online verse, ambachtelijke worstenbroodjes te bestellen. Bakker Gert-Jan van der Heijden uit het Riel liep al jaren met het idee in zijn hoofd om een webshop voor worstenbroodjes te open. "Want als je Brabantse roots hebt en buiten de provincie woont, ga je de worstenbroodjes op den duur toch missen. Nederlanders nemen immers ook drop en hagelslag mee naar het buitenland?", aldus bakker van der Heijden. Heb jij wel trek in een worstenbroodje? Op Brabantse-worstenbroodjes.nl kun je naar hartelust bestellen!

Door de brievenbus

Via de webshop Brabantse-worstenbroodjes.nl kun je voor 11 euro 5 verse worstenbroodjes bestellen. Deze worden na het afbakken gekoeld en in plastic verpakt. Vervolgens gaan ze in een doos die door de brievenbus past. Er is voor maximaal 5 stuks gekozen voor klanten in de binnenstad. "Bij zo’n groot pakket loop je kans dat het pakje half uit de brievenbus hangt en dat willen we in de stad niet." Klanten in het buitengebied kunnen 8 stuks bestellen. In de verpakking zit een instructie over koelen en opwarmen.

Houdbaarheid

Over de houdbaarheid van de worstenbroodjes hoef je niet te vrezen. De bakkerij uit Riel maakt de broodjes zo dat ze buiten de koeling gedurende 72 uur goed blijven. De NVWA keurt de lekkernijen regelmatig op houdbaarheid. De bestellingen worden één keer per week verstuurd, op donderdagavond. Je hebt de broodjes dan op zaterdag in huis. Vervolgens kun je de Brabantse worstenbroodjes 12 tot 14 bewaren in de koeling.

Geplaatst op 21 juli 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry van Bommel (62)Nederlandse SP-politicusHarry van Bommel
  • Cas Jansen (47)Nederlandse acteurCas Jansen
  • Dennis Storm (39)Nederlandse tv-presentatorDennis Storm
  Verleden vandaag
  • Elke 4 jaar Olympische Spelen (1894)Het IOC, Internationaal Olympisch Comite, besluit vandaag om iedere 4 jaar Olympische Spelen te organiseren.Elke 4 jaar Olympische Spelen
  • 3 dagen tennis strijd (2010)Op Wimbledon komt een eind aan de langste tenniswedstrijd in de geschiedenis. Na 3 dagen verslaat Isner Mahut.3 dagen tennis strijd
  Spreuk van de dag

  Morgenstond heeft een kater in de mond.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven