Blog

Coolblue alvast begonnen met eigen Blue Friday

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 17/11/2017

17
nov

In aanloop naar Black Friday, dat volgende week op 24 november plaatst vindt, komt de eigenzinnige webshop Coolblue.nl met een bijzondere aankondiging: vandaag is omgedoopt tot Blue Friday! Je profiteert van scherpe Black Friday aanbiedingen, maar dan een week eerder én langer. Alle Blue Friday deals zijn namelijk geldig t/m 26 november. Een van de grootste redenen deze uitverkoop alvast te organiseren is de verwachte drukte bij pakketbezorgers. Door eerder te stunten met deals kan Coolblue een snelle levering blijven garanderen!

Blue Friday bij Coolblue

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland! Webwinkel Coolblue.nl doet graag mee aan dit (online) koopfestijn, maar is bezorgd over de grote drukte die pakketbezorgers door het zogenaamde Cyber Weekend voor hun kiezen krijgen. Nederland zou nog niet klaar zijn voor deze online koopgekte. "Kunnen we razendsnelle levering nog wel garanderen?", was de vraag. Na veel nadenken en analyseren is Coolblue tot een klantvriendelijke oplossing gekomen; Blue Friday! Black Friday, maar dan gewoon een week eerder. Vanaf vrijdag 17 november profiteer je van honderden deals die Coolblue voor je klaar heeft staan, maar dan week eerder én langer. Alle aanbiedingen zijn namelijk geldig t/m zondag 26 november.

Inkopen voor de feestdagen

Coolblue.nl is goed voorbereid op Black Friday. De inkopers van de webshop hebben honderden vette aanbiedingen voor je ingekocht, die perfect zijn als cadeaus voor de aankomende feestdagen. "Onze schuren zitten letterlijk nokkie nokkie vol", aldus Coolblue-baas Pieter Zwart. Het aanbod biedt in ieder geval voor ieder wat wils! Denk aan gave sporthorloges, laptops, koffiezetapparaten, tablets en nog veel meer!

Black Friday 2017

Het van oorsprong Amerikaanse Black Friday is definitief overgewaaid naar Nederland. De shopping dag is met name populair onder jongeren. 1 op de 5 Nederlanders is van plan op Black Friday een aankoop te doen, zo blijkt uit onderzoek van Motivaction onder 1032 consumenten.

Geplaatst op 17 november 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Julio Iglesias (78)Spaans zangerJulio Iglesias
  • Bruce Springsteen (72)Amerikaans zanger en componistBruce Springsteen
  • Ray Charles (1930 - 2004)blinde Amerikaans zanger en pianistRay Charles
  Verleden vandaag
  • Ontdekking Neptunus (1846)De planeet Neptunus wordt ontdekt door een Franse en een Britse astronoom.Ontdekking Neptunus
  • Peron president (1973)Juan Peron wordt opnieuw president van Argentinie. Peron was de man van de beroemde Evita.Peron president
  Spreuk van de dag

  Ware luiheid is extra vroeg opstaan om langer te kunnen luieren.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven