Blog

Decathlon start deelplatform

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Sport
Geplaatst op: 5/4/2019

5
apr

De bokshandschoenen van Rico Verhoeven lenen? Het kan via DecaShare, de nieuwe marktplaats van sportwinkel Decathlon. Via de app kunnen gebruikers sportartikelen van elkaar lenen. Decathlon hoopt met dit initiatief sport toegankelijker te maken.


Op het platform van Decathlon kunnen gebruikers sportartikelen gratis of tegen betaling te huur aanbieden. Verder is het mogelijk om te zien welke producten er in de buurt van een gebruiker worden aangeboden. Decathlon zelf zal regelmatig ook sportspullen, van surfplanken tot ski's, gratis te leen aanbieden in de app.

Sporten zonder aanschaf

Op deze manier maakt de sportretailer het naar eigen zeggen eenvoudiger om een sport eerst uit te proberen, zonder alle producten ervoor al te hoeven kopen. De sportwinkel op haar website: "Iedereen heeft wel eens een nieuwe sport willen uitproberen, maar naar mate we ouder worden, doen we dat steeds minder. Voordat je een bepaalde sport kunt gaan proberen, heb je namelijk vaak een hoop spullen nodig. Omdat je daar niet altijd het geld of de ruimte voor hebt, kun je dit nu via DecaShare doen! En zeg nou eerlijk, wie heeft er niet nog wat sportspullen in de schuur staan terwijl ze maar één keer per jaar gebruikt worden?"

DecaShare is nu beschikbaar via de Apple Store en later ook in de Google Play Store. Voor de gelegenheid biedt bokser Rico Verhoeven als eerste zijn bokshandschoenen te leen aan in de app.

 

Geplaatst op 5 april 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Sarah Michelle Gellar (47)Amerikaanse actriceSarah Michelle Gellar
  • Adrien Brody (51)Amerikaanse filmacteur. Won met zijn hoofdrol in 'The Pianist' een Oscar.Adrien Brody
  • Jan Siemerink (54)Prof tennisser van 1989 tot 2002, hij doet momenteel nog steeds veel in de sport.Jan Siemerink
  Verleden vandaag
  • Titanic zinkt (1912)Het schip de Titanic zinkt op haar eerste reis van Engeland naar Amerika na botsing met een ijsberg.Titanic zinkt
  • DAF-fabriek geopend (1950)DAF, een Nederlandse autofabrikant, opent een fabriek in Eindhoven.DAF-fabriek geopend
  Spreuk van de dag

  Lullen kan veel verhullen, behalve de waarheid.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven