Blog

Adidas presenteert verrassingsbox voor vrouwen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Sport
Geplaatst op: 15/2/2016

15
feb

Binnenkort lanceert Adidas een sportieve verrassingsdoos voor vrouwen in de Verenigde Staten. De verrassingsbox wordt 1 keer per kwartaal geleverd voor een jaarlijks bedrag van $150 dollar. In de doos zitten minimaal 3 premium artikelen voor sportieve vrouwen. Of Adidas de verrassingsdoos ook in Nederland gaat aanbieden is nog niet bekend.

In Nederland zijn we al bekend met maandelijkse en/of wekelijkse service pakketten van verschillende websites. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijddozen van HelloFresh, een verrassingsbox van Beautybox.nl of een standaard levering van witte T-shirts van Witshirtje.nl. In Nederland is het aanbod erg gevarieerd, maar in de Verenigde Staten nog niet. Adidas wil dit veranderen met een sportieve verrassingsbox voor vrouwen.

Avenue A-box

Adidas start als eerste in de Verenigde Staten met een abonneedoos voor sportieve en belangstellende vrouwen. De doos bevatten minimaal 3 premium items zoals een paar schoenen, een kledingstuk en accessoires. De items zijn samen met Nicole Winhoffer, een fitnessexpert in New York, speciaal samengesteld voor vrouwen. Abonnees betalen elk jaar $150 dollar en ontvangen dan 4 keer een verrassingsdoos van Adidas. Bij de aanmelding voor een abonnement geef je aan welke maten je hebt zodat je altijd een doos toegestuurd krijgt met passende spullen.

Verenigde Staten

Adidas lanceert deze spectaculaire verrassingsdozen in eerste instantie alleen in de Verenigende Staten. De eerste dozen worden verstuurd in de lente met als inhoud een paar hardloopschoenen en -items. Of Adidas de subscription dienst gaat uitbreiden naar andere landen is helaas nog niet bekend.

Benieuwd naar vergelijkbare abonnemenstdiensten in Nederland? Bekijk dan het subscription-overzicht op JouwAanbieding.

 

Geplaatst op 15 februari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jean-Marie Le Pen (96)Franse politicusJean-Marie Le Pen
  • Lionel Richie (75)Amerikaanse zangerLionel Richie
  • Sjors Fröhlich (57)Nederlands radio- en televisiepresentatorSjors Fröhlich
  Verleden vandaag
  • Eerste draadloze telefoon (1926)In Berlijn wordt de eerste draadloze telefoon gedemonstreerd. De telefoon blijft zich in de loop van de jaren ontwikkelen.Eerste draadloze telefoon
  • Opening Huis van de Toekomst (1989)Toenmalig minister van VROM opende op deze dag het Huis van de Toekomst. Het gaf de burger een kijkje in slimme technologie.Opening Huis van de Toekomst
  Spreuk van de dag

  Ik heb geen schoonmoeder, ik heb een trouw-ma.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven