Blog

DJI introduceert de nieuwe Phantom 4-drone

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Tech
Geplaatst op: 3/3/2016

3
maa

Dronefabrikant DJI heeft deze week de nieuwe Phantom 4 gelanceerd. De cameradrone heeft bijna hetzelfde design als zijn voorganger, de DJI Phantom 3 Professional, maar is van binnen helemaal geüpgraded. De camera van de nieuwe DJI drone is echter wel bijna hetzelfde als die van de Phantom 3 Professional.

Dronefabrikant DJI heeft onlangs zijn nieuwste drone geïntroduceerd, de DJI Phantom 4. De drone is een vervolg op de Phantom 3 Professional en wordt gezien als de beste allround luchtfotografie consumentendrone van dit moment. Deze cameradrone is exclusief te bestellen via de Nederlandse en Belgische webwinkels van Apple voor €1599 euro.

Design

Voor iemand die niet bekend is met de verschillende type drones lijken de DJI Phantom 4 en 3 Professional er veel op elkaar. Een groot deel van het design is namelijk ook hetzelfde. Iets wat wel opvallend is aan het design zijn de propellers die hoger geplaatst zijn op de Phantom 4. Deze verbetering zorgt ervoor dat de propellers niet in beeld te zien zijn wanneer de drone wat naar voren leunt.

Technologie

De grootste veranderingen aan de DJI Phantom 4 zitten in de binnenkant van de drone. De cameradrone is namelijk uitgerust met nieuwe sensor- en obstakelontwijk-technologie waardoor er een minder grote kans bestaat dat de drone in de Auto-Follow Mode tegen iets aan vliegt. Ook deze Auto-Follow Mode is een nieuwe functie in de drone. Met deze functie kan je de drone de opdracht geven iets of iemand te volgen zonder dat je de drone zelf bestuurt.

Camera

Net zoals de Phantom 3 Professional is de nieuwste drone van DJI uitgerust met een 4K Full HD camera en heeft absoluut geen verbeteringen ondergaan. Het enige verschil is dat de 4K camera van de Phantom 4 wordt geleverd met een verbeterde lens en dat de camera in 1080p Full HD ook in 120 frames per seconde kan opnemen. Met deze verbetering kan je op een mooie en unieke manier slow-motion shots vastleggen.

Ben je benieuwd naar wat een drone allemaal kan? Op DRONES.nl lees je al het up-to-date nieuws over drones, bekijk je honderden drone-video’s en lees je reviews van anderen. Neem eens een kijkje!

Geplaatst op 3 maart 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Julio Iglesias (78)Spaans zangerJulio Iglesias
  • Bruce Springsteen (72)Amerikaans zanger en componistBruce Springsteen
  • Ray Charles (1930 - 2004)blinde Amerikaans zanger en pianistRay Charles
  Verleden vandaag
  • Ontdekking Neptunus (1846)De planeet Neptunus wordt ontdekt door een Franse en een Britse astronoom.Ontdekking Neptunus
  • Peron president (1973)Juan Peron wordt opnieuw president van Argentinie. Peron was de man van de beroemde Evita.Peron president
  Spreuk van de dag

  Ware luiheid is extra vroeg opstaan om langer te kunnen luieren.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven