Blog

Een sfeervolle Kerst met de Kerstman

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Klaas
Categorie: Feestdagen
Geplaatst op: 7/12/2015

7
dec

Ken jij de Kerstman? Hij woont op de Noordpool en tijdens Kerstmis komt hij ons blij maken met cadeautjes. Tijdens deze koude maand krijgen we het warm van alle mooie verlichting en versierde bomen. Om het kerstgevoel compleet je maken vullen we de onderkant van de kerstboom met leuke cadeautjes. Voor verrassende inspiratie heeft JouwAanbieding de leukste cadeaupagina samengesteld.

Verlanglijstje

Het is een koude winteravond. Je komt thuis en zet gauw de kachel aan. Je voelt de warmte op je huid en je ontspant helemaal. Je kijkt op en in het licht van de maan die door het raam schijnt en ziet een donkere schim. Je schrikt! Het beweegt niet en het maakt ook geen geluid! Snel steek je een kaars aan en in het iets heldere licht zie je de mooist versierde boom die je ooit gezien hebt. Je wordt helemaal gelukkig van binnen als je de boom van top tot teen bekijkt, maar aan de voet van de boom voel je een gemis. De Kerstman is nog niet geweest! Je herinnert je dat je nog helemaal geen verlanglijstje hebt gemaakt, omdat je momenteel nog niks weet om te wensen. Je kijkt weer naar de boom en krijgt een idee! Je schuift achter je laptop en gaat op zoek naar inspiratie voor de leukste kerstcadeaus!

Kerst

Sinterklaas is pas net vertrokken naar Spanje, maar de kerstbomen en lichtjes komen al tevoorschijn. We hebben nog geen sneeuw gezien, maar we maken ons alvast op voor de koude decemberdagen. Deze gezellige dagen gaan we vieren bij een warme kachel en een versierde boom. Met alle gezelligheid hopen we dat dit jaar de Kerstman met zijn trouwe rendieren ons komt verwennen. Ondanks dat de Kerstman een sprookjesfiguur is, wordt onze dikke vriend tot werkelijkheid in onze beleving.

Nederland

In de 19e eeuw verhuisde Nederlandse kolonisten naar Amerika en namen de Sinterklaas-traditie mee. Sinterklaas transformeerde in Amerika tot Santa Claus. Aanvankelijk was hij daar net als in Nederland begin december actief. Later verplaatste hij zijn activiteiten naar oudejaarsavond en nog wat later werd hij actief op kerstavond. Vandaag de dag is de Kerstman over de hele wereld te vinden en is Sinterklaas eigenlijk een broer van de Kerstman. Ga jij er een sfeervolle kerst van maken? Bekijk dan gauw de JouwAanbieding kerst-cadeautip pagina voor veel inspiratie en kleine cadeautips.

Geplaatst op 7 december 2015

Delen via:

Klaas

Over Klaas

De technische man van JouwAanbieding die zijn hand niet omdraait voor een stukje code. Sinds de start is Klaas verantwoordelijk voor de techniek van het dagaanbiedingen overzicht. Ook voor andere taken draait deze alleskunner zijn hand niet om. Klaas heeft een neusje voor de beste tech deals.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Sjoerd Pleijsier (67)Nederlandse acteur en tekstschrijverSjoerd Pleijsier
  • Wim Kan (1911 - 1983)Nederlandse cabaretierWim Kan
  • Martin Luther King (1929 - 1968)Amerikaanse dominee, politiek leiderMartin Luther King
  Verleden vandaag
  • Lancering Wikipedia (2006)De Engelstalige variant van Wikipedia wordt gelanceerd. Wikipedia is de eerste online encyclopedie.Lancering Wikipedia
  • Premiere van het Zwanenmeer (1895)De beroemde balletopvoering 'het Zwanenmeer' van Tchaikovsky beleeft zijn première in St. Petersburg, Rusland.Premiere van het Zwanenmeer
  Spreuk van de dag

  Iedere kwestie heeft 2 meningen. De verkeerde en die van mij.

  Website van de dag
  Droneshop.nl screenshot
  Droneshop.nlDe webshop met een ruim assortiment aan drones voor luchtfotografie, droneracing en professioneel gebruik.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven