Blog

Eerste VR bioscoop geopend in Amsterdam

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Tech
Geplaatst op: 4/3/2016

4
maa

De eerste VR bioscoop ter wereld is geopend in Amsterdam. The VR Cinema is gevestigd aan de Oosterdokskade en beschikt over 45 zitplaatsen. Je ervaart een virtual reality-film is een comfortabele stoel die je 360 graden kan draaien. Een kaartje voor deze unieke ervaring kost ongeveer €12,50.

In Amsterdam is door Sahmoud Media de eerste echte virtual reality-bioscoop ter wereld geopend. The VR Cinema bestaat uit een zaal met draaistoelen, posters aan de muren en een bargedeelte, maar zonder het traditionele filmdoek. De bioscoop is gevestigd aan de Oosterdokskade en biedt plek aan ruim 45 mensen.

Draaistoelen

In de ruimte zijn geen rijen met vaste stoelen. Je zit namelijk in een heerlijke comfortabele draaistoel die 360 graden kan ronddraaien. In de stoel kan je makkelijk meebewegen met de virtual reality-film. Ook het geluid is zeer fijn. Je hebt namelijk geen last van mensen die moeten hoesten of lachen tijdens de film, omdat je een draadloze koptelefoon op hebt.

In Your Face

Volgens oprichter Jip Samhoud worden later dit jaar vestigingen van The VR Cinema geopend in Berlijn, Londen, Milaan en Parijs. Op 10 maart gaat de speelfilm In Your Face in première in de bioscoop aan de Oosterdokskade, de eerste virtual reality-speelfilm met Hadewych Minis en Tibor Lukacs in de hoofdrol. The VR Cinema is geopend van woensdag t/m zondag. Ieder uur begint er een nieuwe voorstelling. Een kaartje voor de virtual reality-beleving is ongeveer €12,50 euro.

Geplaatst op 4 maart 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Pete Sampras (49)Amerikaans tennisserPete Sampras
  • Klaas-Jan Huntelaar (37)Nederlandse voetballerKlaas-Jan Huntelaar
  • Mark Knopfler (71)Britse gitarist en zanger (Dire Straits)Mark Knopfler
  Verleden vandaag
  • IBM lanceert PC (1981)Computerfabrikant IBM lanceert een computer voor de consumentenmarkt: de PC.IBM lanceert PC
  • Oprichting Willem II (1896)De Tilburgse voetbalclub Willem II wordt opgericht.Oprichting Willem II
  Spreuk van de dag

  Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven