Blog

Elektronicabeurs CES 2018 van start!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Tech
Geplaatst op: 9/1/2018

9
jan

In Las Vegas vindt deze week de CES plaats, een beurs voor technologische innovaties en elektronica. De beurs vindt voor de 51e keer plaatst en trekt jaarlijks meer dan 180.000 bezoekers. Ruim 4.000 bedrijven zijn aanwezig en willen hoge ogen gooien met hun nieuwste uitvindingen en apparaten. Samen met Frankrijk is Nederland een van de best vertegenwoordigde landen op de beurs; vandaag opende Prins Constantijn een speciaal Nederlands paviljoen waar 50 start-ups van Hollandse bodem zich presenteren.

Grootste elektronicabeurs

Van 9 t/m 12 januari vindt in The World Trade Center in Las Vegas de CES 2018 beurs plaats. Meer dan 180.000 bezoekers van over de hele wereld komen naar Las Vegas om de nieuwste snufjes en innovaties van meer dan 4.000 bedrijven te bekijken. De CES is dan ook dé plek om de nieuwste trends op het gebied van consumentenelektronica, eHealth, Virtual Reality, Robotica etc. te spotten. Veel bedrijven zien de beurs als het perfecte moment om hun nieuwste producten aan het publiek te presenteren. Alle grote namen op het gebied van elektronica en tech zijn aanwezig, van Intel en Samsung, tot Sony en GoPro.

Nederlandse bedrijven op de CES

Nederland is goed vertegenwoordigd op de CES. Er zijn dit jaar maar liefst 50 start-ups van Hollandse bodem aanwezig, die hun uitvindingen en producten in een speciaal Nederlands paviljoen presenteren. In verschillende categorieën zijn er door Nederlanders bijzondere innovaties bedacht. Zo hebben 5 oud-Solar Team Eindhoven alumni de Lightyear ontwikkeld; een elektrische auto die automatisch wordt opgeladen door zonne-energie. Picoo, eveneens uit Eindhoven, maakt bijzonder speelgoed dat buitenspelen voor kinderen weer leuk maakt. Met de Homey van Athom uit Enschede verbind je al je apparaten in huis met elkaar! De website Sprout.nl heeft alle Nederlandse start-ups op de CES 2018 onder elkaar gezet!

Gekke gadgets

Naast de populaire presentaties van nieuwe auto's en TV-schermen én de inbreng van Nederlandse startups worden er op de CES ook veel gekke gadgets getoond. Wat dacht je van de Miliboo, een bank die je smartphone draadloos oplaadt maar ook meet hoe lang je al zit en of je niet teveel onderuit gezakt zit. De Splash Drone 3 Fisherman is een drone die het aas van 10 hengels tegelijkertijd kan uitvliegen. Emoji Me is een bijzondere koptelefoon met hersengolfscanner. Het bedrijf beweert dat het met deze scanner je gemoedstoestand kan aflezen en toont dit met een emoji op de zijkant van de koptelefoon.

Geplaatst op 9 januari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Bas van Toor (84)Nederlandse clown (Bassie)Bas van Toor
  • Anastacia (51)Amerikaanse zangeresAnastacia
  • Koen Wouters (52)Vlaamse zanger ClouseauKoen Wouters
  Verleden vandaag
  • Pipo de Clown op TV (1958)Voor de eerste keer verschijnt Pipo de Clown op de Nederlandse televisie.Pipo de Clown op TV
  • Occupy Wall Street (2011)De beweging 'Occupy' begint haar demonstratie op Wall Street, New York.Occupy Wall Street
  Spreuk van de dag

  Nieuwe bezems vegen schoon, maar oude bezems kennen de hoekjes.

  Website van de dag
  Lidl screenshot
  LidlLidl Shop is de webshop van supermarktketen Lidl. Op de site van de discounter vind je goede deals op het gebied van kleding, huishouden, gereedschap, wonen en speelgoed.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven