Blog

FonQ.nl breidt lifestyle assortiment uit

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 24/7/2017

24
jul

Online warenhuis FonQ.nl breidt haar lifestyle assortiment flink uit. Waar de webshop zich voorheen vooral richtte op lokale en Scandinavische merken, zijn er nu diverse bekende merken als Guess, DKNY en Ray-Ban via Fonq.nl te verkrijgen. Met de uitbreiding van haar assortiment wil FonQ.nl haar klanten nog beter van dienst zijn.

Nieuwe merken

FonQ.nl heeft diverse nieuwe merken aan haar assortiment toegevoegd waarmee het aanbod van lifestyle producten flink wordt uitgebreid. Onder andere producten van DKNY, Ted Baker, Herschel Supply Co., Guess en Ray-Ban zijn tegenwoordig in het webwarenhuis te vinden. Met het toevoegen van nieuwe lifestyle producten wil Fonq.nl een nog completer assortiment aan haar klanten bieden. Waar je op FonQ.nl eerst voornamelijk terecht kon voor lokale en Scandinavische merken, ben je er nu ook aan het juiste adres voor internationaal bekende lifestyle merken!

Lifestyle assortiment

Momenteel bestaat het lifestyle assortiment vam FongQ.nl uit meer dan 10.000 producten, goed voor 15% van het gehele assortiment. De webshop levert naast tassen, reisbagage, horloges, sieraden en zonnebrillen sinds kort ook speakers, koptelefoons en sporthorloges. Het totale aantal producten van FonQ.nl groeit hiermee naar 70.000 unieke items!

Fonq.nl

FonQ.nl is ooit opgericht door Patrick Kerssemakers, die in 2003 voor zichzelf begon. Met een verzameling van verschillende webwinkels onder één dak vond online-shoppend Nederland alles wat ze vonden bij FonQ. Op het hoogtepunt bestond FonQ uit meer dan 100 verschillende winkels, tot het besluit werd genomen FonQ.nl als een echt merk neer te gaan zetten. Het webwarenhuis was geboren! In 2011 verkocht Kerssemakers zijn meerderheid aan RFS Holland Holding, het moederbedrijf van Wehkamp.nl. Begin 2017 werd bekend dat Kerssemakers na 15 jaar de vertrekt bij het bedrijf. Joost Wels neemt zijn taken als directeur over.

Geplaatst op 24 juli 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Bill Cosby (83)Amerikaanse acteur en komiekBill Cosby
  • Stef Bos (59)Nederlandse zanger en acteurStef Bos
  • Eddy Wally (1932 - 2016)Vlaamse volkszangerEddy Wally
  Verleden vandaag
  • Frankrijk wereldkampioen (1998)Frankrijk wordt in eigen land voor het eerst wereldkampioen voetbal door in de finale Brazilie te verslaan.Frankrijk wereldkampioen
  • Eerste optreden Rolling Stones (1962)De Rolling Stones treden voor het eerst op in The Marquee, een muziekclub in Londen.Eerste optreden Rolling Stones
  Spreuk van de dag

  Voor elk wat pils.

  Website van de dag
  Beslist.nl screenshot
  Beslist.nlVia Beslist.nl vergelijk je snel en eenvoudig producten op basis van prijs, zodat je nooit teveel betaalt!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven