Blog

Geruchten over de iPhone 7

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Tech
Geplaatst op: 29/12/2015

29
dec

Er zijn een heleboel geruchten over de nieuwe iPhone 7 gaande. Voor nieuwsgierige Apple-fans is er helaas nog niets zeker, maar is er onlangs wel een video opgedoken met daarin een prototype van de nieuwe iPhone. Wat opvalt is dat het toestel geen thuisknop meer heeft en de camera op de achterkant in het midden van het toestel zit.

Er is een video opgedoken waarin een vermeend prototype van de nieuwe iPhone 7 te zien is. De video lijkt gemaakt te zijn in een iPhone-fabriek, want het logo van iPhone-fabrikant Foxconn is te zien en het toestel wordt getoond door een persoon in fabriekskleding. De betrouwbaarheid van de video is echter wel twijfelachtig, maar het is nog niet bewezen dat de video nep is.

Geruchten en verwachtingen

Op het internet zijn veel geruchten en verwachtingen te vinden over de iPhone 7. De informatie die je vindt is daarom volledig gebaseerd op deze geruchten en verwachtingen, aangezien er nooit voorafgaand aan een productpresentatie details van het betreffende product naar buiten komen. Apple reageert verder ook niet op de geruchten waardoor iedereen in spanning blijft wachten op de release datum.

Behuizing

In de video zijn een paar opvallende veranderingen te zien aan het vermeende prototype van de iPhone 7. Het toestel heeft bijvoorbeeld geen thuisknop meer en de vermoedens zijn dan ook dat het toestel drukgevoelig is en/of werkt met een vingerafdruk van de eigenaar. Veel Apple-fans zijn altijd erg tevreden over de camera van de iPhone. Veel mensen verwachten dan ook dat de kwaliteit van de camera weer verbeterd is. In de video zie je dat de camera op de achterkant is verhuisd van de zijkant naar het midden van het toestel. Of dit iets te maken heeft met de kwaliteit is nog niet bekend. Verder loopt het glas van de iPhone tot aan de randen van de smartphone en is daarnaast aan de onderkant van de iPhone geen koptelefoonaansluiting. Dat sluit aan bij het recente gerucht dat de iPhone 7 alleen nog maar geluid via de Lightning-aansluiting zal sturen. De bovenkant van de vermeende iPhone 7 is in de video niet te zien, maar Apple plaatst de koptelefooningang al jaren niet meer bovenop.

Release

De iPhone 7 komt naar verwachting rond september of oktober 2016 naar Nederland en België. Naar verwachting wordt het nieuwe toestel snel verkocht, waardoor er weer flinke tekorten zullen zijn en je pas laat je bestelling ontvangt. Dat wordt dus op tijd een reservering plaatsen of in de rij gaan staan om de nieuwe iPhone op tijd te bemachtigen.

Geplaatst op 29 december 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Pete Sampras (49)Amerikaans tennisserPete Sampras
  • Klaas-Jan Huntelaar (37)Nederlandse voetballerKlaas-Jan Huntelaar
  • Mark Knopfler (71)Britse gitarist en zanger (Dire Straits)Mark Knopfler
  Verleden vandaag
  • IBM lanceert PC (1981)Computerfabrikant IBM lanceert een computer voor de consumentenmarkt: de PC.IBM lanceert PC
  • Oprichting Willem II (1896)De Tilburgse voetbalclub Willem II wordt opgericht.Oprichting Willem II
  Spreuk van de dag

  Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven