Blog

Google Assistent weet voortaan ook Pathé bioscooptijden

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Fun
Geplaatst op: 13/2/2019

13
feb

Handig hoor, die Google Assistent. De slimme speaker krijgt steeds meer functies. Zo kan de dienst je nu ook helpen bij het boeken van een Pathé bioscoopbezoek.


Gebruikers kunnen onder andere informatie opvragen over het filmaanbod, de synopsis van de verschillende films en de locaties van nabijgelegen Pathé bioscopen, meldt NU.nl. Ook kan het systeem doorgeven of een film volgens de Kijkwijzer geschikt is voor kinderen. Wanneer je vraag hoe laat Instant Family draait, vraagt de Assistent in welke bioscoop je de film wilt kijken. Je krijgt vervolgens de verschillende tijden te zien. Je kunt bijvoorbeeld ook opvragen wat de minimale leeftijd is voor een film.

De 'stem' van de Pathé-module is vernoemd naar de mascotte van het bedrijf, Charlie de Haan. Charlie is te activeren met de zin 'Hey Google, praat met Pathé' op de Google Home of je Android-telefoon.

Google Assistent is sinds eind vorig jaar in Nederland op de slimme speaker Google Home beschikbaar. De digitale assistent spreekt sinds vorig jaar Nederlands.

Geplaatst op 13 februari 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Esmée Denters (35)Nederlands zangeresEsmée Denters
  • Vera Mann (60)Belgisch musical-actriceVera Mann
  • Gwyneth Paltrow (51)Amerikaans filmactriceGwyneth Paltrow
  Verleden vandaag
  • Falcon 1 gelanceert (2008)Het bedrijf SpaceX lanceert de Falcon 1, het eerste commercieel gebouwde ruimtevaartuig.Falcon 1 gelanceert
  • Opening Velsertunnel (1957)Koningin Juliana opent de Velsertunnel, een tunnel voor auto's en treinen onder het Noordzeekanaal door.Opening Velsertunnel
  Spreuk van de dag

  Hoe meer mensen je kent, des te meer je er niet mag.

  Website van de dag
  Postcode.nl screenshot
  Postcode.nlOp zoek naar een postcode of adres? Hier vind je het zeker!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven