Blog

Snel je auto verkopen? Maak een viral video!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Fun
Geplaatst op: 9/5/2017

9
mei

Eugene Romanovsky wil zijn Suzuki Vitara uit 1996 verkopen. Hij besloot om de verkoop van zijn oude SUV naar een hoge niveau te tillen! Om een nieuwe eigenaar voor zijn stalen ros te vinden maakte Eugene gebruik van zijn indrukwekkende video-editing skills. Het resultaat gaat de hele wereld over; het aantal views op YouTube staat al op meer dan 2,5 miljoen!

Tweedehands auto advertentie

Wanneer je je auto wil verkopen omdat je toe bent aan een nieuw exemplaar, richt je je meestal tot online platformen waar je gratis een advertentie op kan plaatsen. Je kan je auto op deze manier snel verkopen, maar soms wil het niet echt vlotten. Het liefst wil je in één keer een groot publiek bereiken om ze te kunnen overtuigen om jouw auto te kopen. De Letlander Eugene Romanovsky, woonachtig in Tel Aviv, zocht naar een originele manier om zijn Suzuki SUV uit 1996 te verkopen. Eugene is professioneel visual-effects specialist, dus het idee voor een gave video was snel geboren! Met indrukwekkende editing-skills heeft Eugene een video over zijn Suzuki Vitara gemaakt, die sinds 14 april meer dan 2,5 miljoen keer is bekeken op YouTube!

Super auto

Als we de YouTube video mogen geloven is de Suzuki SUV een echte super auto! Of Eugene zijn Vitara inmiddels heeft verkocht is niet bekend. Hij heeft het waarschijnlijk erg druk met alle publiciteit rondom zijn viral video. Na alle aandacht lijkt het in ieder geval slechts een kwestie van tijd voor de onverwoestbare Suzuki SUV een nieuwe eigenaar heeft gevonden!

Geplaatst op 9 mei 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Wubbo Ockels (1946 - 2014)Nederlands eerste astronautWubbo Ockels
  • Lady Gaga (37)Amerikaanse zangeresLady Gaga
  • David 'chip' Reese (1951 - 2007)Amerikaanse pokerproDavid 'chip' Reese
  Verleden vandaag
  • Eerste uitzending Radio Donna (1992)Radio Donna start haar eerste uitzending live vanuit Brussel.Eerste uitzending Radio Donna
  • Beatles treden niet meer op (1969)Ringo Starr kondigt aan dat de Beatles niet meer in het openbaar zullen optreden.Beatles treden niet meer op
  Spreuk van de dag

  Liefde zit in een klein hoekje. Jammer dat de aarde rond is.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven