Blog

Google lanceert thuisbezorgservice

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 22/2/2016

22
feb

Google heeft een thuisbezorgdienst gelanceerd in Amerika. Iedereen die lid is van Google Shopping Express kan online eten bestellen via Google. De online bestellingen geeft Google door aan lokale winkeliers waar een bezorger van Google later de bestelling komt ophalen. Google neemt pas een bestelling in behandeling als het bestelbedrag minimaal $35 dollar is.

Google is gestart met het bezorgen van verse groenten en fruit in Amerika. In Verenigde Staten is Google niet het eerste bedrijf met een bezorgservice. Partijen zoals Amazon en Fresh Direct hebben hun eigen gekoelde warenhuizen van waaruit ze lokale afnemers voorzien van levensmiddelen. Google is begonnen met het bezorgen van eten in San Francisco en Los Angeles, maar niet vanuit eigen gebouwde koelcellen.

Google Shopping Express

De nieuwe bezorgdienst van Google heet Google Shopping Express. Google heeft voor zijn bezorgdienst geen distributiecentra of koelcellen waar de bestellingen worden voorbereid. Wanneer er een bestelling binnenkomt wordt deze doorgestuurd naar een winkelier in de buurt die de bestelling klaarzet. Een bezorgbusje van Google komt de bestelling ophalen bij de winkelier en levert het af bij de klant.

Kosten

Wanneer een klant bij Google wil bestellen heeft hij een lidmaatschap nodig voor 1 jaar. Dit lidmaatschap kost $95 dollar. De klant kan dan op elk gewenst moment online eten bij Google Shopping Express bestellen. Om te kunnen bestellen moet het minimum bestelbedrag rond de $35 dollar zijn en rekent Google daar nog $3 dollar bezorgkosten bij.

Geplaatst op 22 februari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry van Bommel (62)Nederlandse SP-politicusHarry van Bommel
  • Cas Jansen (47)Nederlandse acteurCas Jansen
  • Dennis Storm (39)Nederlandse tv-presentatorDennis Storm
  Verleden vandaag
  • Elke 4 jaar Olympische Spelen (1894)Het IOC, Internationaal Olympisch Comite, besluit vandaag om iedere 4 jaar Olympische Spelen te organiseren.Elke 4 jaar Olympische Spelen
  • 3 dagen tennis strijd (2010)Op Wimbledon komt een eind aan de langste tenniswedstrijd in de geschiedenis. Na 3 dagen verslaat Isner Mahut.3 dagen tennis strijd
  Spreuk van de dag

  Morgenstond heeft een kater in de mond.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven