Blog

GoPro introduceert Hero 6 Black en Fusion camera's

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Gadgets
Geplaatst op: 29/9/2017

29
sep

GoPro heeft zijn nieuwe cameraserie aangekondigd bestaande uit GoPro Hero 6 Black en GoPro Fusion 360 graden camera. Beide camera's zijn per direct verkrijgbaar.

GoPro Hero 6 Black

De GoPro Hero 6 Black is de logische opvolger van de Hero 5 Black. De nieuwe actiecamera heeft een betere beeldkwaliteit, een groter dynamische bereik en ook de prestaties bij weinig licht en videostabilisatie zijn verbeterd ten opzichte van de vorige Hero camera's.

De GoPro Hero 6 Black kent dezelfde behuizing als zijn voorganger, maar werkt met een nieuwe GP1-beeldprocessor die door de GoPro in samenwerking met het Japanse SocioNext is ontwikkeld. Door de nieuwe processor heeft GoPro de framerates van de actiecamera verdubbeld. De GoPro Hero 6 Black neemt 60 beelden per seconden op met een 4K resolutie. Op 1080p Full HD kan de actiecamera 240 beelden per seconden opslaan waardoor prachtige slowmotion opnames mogelijk zijn.

Waterdicht

De nieuwe actiecamera heeft nu ook ondersteuning voor 5GHz WiFi voor een snellere verbinding. De GoPro Hero 6 Black is waterdicht tot 10 meter diepte en maakt 12-megapixel foto's. Foto's kunnen in RAW formaat opgeslagen worden. Daarnaast maakt de GoPro Hero 6 Black ook HDR opnames.

Fusion

Naast de Hero 6 Black heeft GoPro ook een nieuwe type camera gepresenteerd: Fusion. Deze 360 graden camera neemt beelden in 5.2K op met 30 frames per seconden. 3K opnames kunnen 60 beelden per seconde opslaan. De foto's worden met 18 megapixels gemaakt. De GoPro Fusion is waterdicht tot 5 meter en werkt met de bestaande GoPro mounts. De microfoon in de GoPro Fusion neemt ook het geluid ruimtelijk op.

Verkrijgbaar

Beide nieuwe actiecamera's beschikken net als de voorgangers over GPS, accelerometer en gyroscoop, samen met een Bluetooth- en WiFi-ondersteuning. De GoPro Hero 6 Black is per direct verkrijgbaar en kost 570 euro. De GoPro Fusion wordt 30 november 2017 uitgeleverd en kost 750 euro.

Geplaatst op 29 september 2017

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Connie Breukhoven (70)Nederlandse zangeres en tv persoonlijkheidConnie Breukhoven
  • Matt le Blanc (54)Amerikaanse acteurMatt le Blanc
  • Tom Hiariej (33)Nederlands profvoetballerTom Hiariej
  Verleden vandaag
  • Geboorte eerste reageerbuisbaby (1978)In het Verenigd Koninkrijk wordt Louise Brown geboren, de eerste reageerbuisbaby ter wereld.Geboorte eerste reageerbuisbaby
  • Lance Armstrong wint 6e Tour de France (2004)De Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong wint voor de 6e keer de Tour de France en wordt daarmee recordhouder.Lance Armstrong wint 6e Tour de France
  Spreuk van de dag

  Verjaardagen zijn gezond: hoe meer je er hebt, hoe langer je leeft.

  Website van de dag
  Limango.nl screenshot
  Limango.nlDe shopping community voor iedereen met hoge kortingen op merkartikelen.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven