Blog

Tello drone verkozen tot Drone van het Jaar 2018

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Gadgets
Geplaatst op: 2/10/2018

2
okt

De scherpgeprijsde Tello drone is verkozen door het Nederlandse publiek tot Drone van het Jaar 2018.

Drone van het Jaar 2018

Uit een selectie van vier modellen is de Ryze Tech Tello drone door het publiek verkozen tot drone van het jaar 2018. De Tello drone is een product van de Chinese fabrikant Ryze Tech en is ontwikkeld in samenwerking met de bekende dronegigant DJI en chipfabrikant Intel.

Tello drone

De Tello drone is verkrijgbaar voor nog geen honderd euro en is de ideale drone voor beginners. De drone is uitgerust met een camera die 5 megapixels foto's en 720p HD video's kan registreren. Je kunt de drone besturen via een smartphone of remote controller.

Verkiezing

De Drone van het Jaar-verkiezing wordt dit jaar voor het tweede jaar georganiseerd door de website DRONES.nl. In de maand september konden droneliefhebbers stemmen op hun favoriete drone. Dit jaar is de Tello drone uitgeroepen tot Drone van het Jaar, vorig jaar werd de DJI Mavic Pro drone beloont met de titel.

Bron: Drone van het Jaar

Geplaatst op 2 oktober 2018

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Stan Valckx (58)Voetbal analist en voormalig voetballerStan Valckx
  • Robert ten Brink (66)Nederlandse presentatorRobert ten Brink
  • Dannii Minogue (50)Australische zangeres (zusje Kylie Minogue)Dannii Minogue
  Verleden vandaag
  • Opening opera Sydney (1973)Het beroemde Sydney Opera House, thuisbasis van o.a. de Sydney Symphony, wordt geopend. Het operagebouw staat op de werelderfgoedlijst.Opening opera Sydney
  • Oprichting VU Amsterdam (1880)De Vrije Universiteit van Amsterdam wordt opgericht. 5 hoogleraren geven in het eerste jaar les aan 5 studenten.Oprichting VU Amsterdam
  Spreuk van de dag

  Face your problems, don't Facebook them.

  Website van de dag
  BurgerKing.nl screenshot
  BurgerKing.nlInternationale fastfoodketen met vestigingen over de hele wereld. Check het menu en leuke acties.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven