Blog

Grootse Sale bij Blokker.nl!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 17/7/2017

17
jul

Op Blokker.nl wordt momenteel volop gestunt met topaanbiedingen en bodemprijzen. De Grootste Sale van Blokker is namelijk niet alleen in de winkels, maar ook online losgebarsten! Het warenhuis heeft duizenden artikelen scherp afgeprijsd, waar jij nu van kan profiteren!

Grootse Sale

Nu de temperaturen stijgen vind Blokker het tijd dat ook de kortingen in haar winkels en webshop omhoog gaan. Om deze reden zijn er momenteel duizenden artikelen extra scherp afgeprijsd tijdens de Grootste Sale op Blokker.nl. De komende 2 weken staan in het teken van voordeel, korting en bodemprijzen! Je ontvangt o.a. extra korting op tuinmeubelen, persoonlijke verzorging, huishoudelijk & schoonmaak en koken & bakken.

Zomer bij Blokker

Nee, Blokker heeft geen zonnesteek te pakken. Er zijn daadwerkelijk duizenden producten in de uitverkoop waar je momenteel korting op kan krijgen. Nextail, de online tak van de Blokker Holding, laat met de Grootste Sale zien druk te zijn met het aanjagen van de Nieuwste Blokker formule. Het bedrijf richt zich volledig op de Blokker-formule om haar sterkte positie in het 'huishoud'-segment te behouden. Eerder dit jaar werd bekend dat Blokker Holding de formules Intertoys, Maxi Toys, Xenos, Big Bazar en Leen Bakker in de etalage zette en ook Marskramer gaat zelfstandig verder als franchise onderneming. Eind mei werd bekend dat Leen Bakker is verkocht aan investeringsmaatschappij Gilde.

Geplaatst op 17 juli 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Britney Spears (42)Amerikaanse zangeresBritney Spears
  • Lucy Liu (55)Amerikaanse actriceLucy Liu
  • Jan Ullrich (50)Duitse wielrennerJan Ullrich
  Verleden vandaag
  • Opening St Paul's Cathedral (1697)In Londen wordt de beroemde St PaulĀ“s Cathedral geopend. In 1981 trouwde Prins Charles en Lady Diana hier.Opening St Paul's Cathedral
  • Octrooi op verwisselbaar scheermesje (1901)Het octrooi op het verwisselbare scheermesje komt in handen van Gilette.Octrooi op verwisselbaar scheermesje
  Spreuk van de dag

  Essentie van het leven, is te krijgen wat je kunt geven.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven