Blog

Groupon vernieuwt boekingssysteem voor bedrijven

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Groepsaankopen
Geplaatst op: 20/4/2015

20
apr

Groupon heeft zijn boekingssysteem volledig vernieuwd. Het systeem is uitgebreid met nieuwe functionaliteiten die Nederlandse ondernemers meer grip geven op reserveringen.

Het online boekingssysteem van Groupon heeft een complete metamorfose ondergaan. Veel aanpassingen aan het systeem zijn gedaan op basis van wensen van ondernemers. Vanaf heden kunnen aanbieders makkelijker direct communiceren met consumenten op het kortingsplatform. Dat heeft de Nederlandse tak van het Amerikaanse bedrijf laten weten aan Twinkle.

Reserveringen

Via het vernieuwde boekingssysteem kunnen merchants aangeven hoeveel plekken zij op welk tijdslot beschikbaar stellen voor Groupon-klanten. Zo kunnen er meer afspraken worden ingepland als er ruimte is, waarmee rustige momenten in bijvoorbeeld restaurants of beautysalons makkelijker kunnen worden opgevuld. Aangekochte vouchers zijn nu met een enkele muisklik in te wisselen en de geldigheid wordt direct geverifieerd als de klant een reservering maakt. Ook geeft het vernieuwde platform een totaaloverzicht van deals voor bedrijven die meerdere deals tegelijk via verschillende vestigingen hebben lopen.

Berichtenservice

Nederlandse bedrijven die Groupon gebruiken kunnen dankzij het nieuwe systeem makkelijker direct communiceren met klanten. Via de berichtenservice kunnen zij nu eenvoudig bevestigings- en herinneringsmails versturen. Ook kunnen klanten rechtstreeks vragen stellen of bijvoorbeeld hun afspraak wijzigen. Deze nieuwe aanpassingen zou bedrijven mogelijk veel tijdrovende telefoontjes schelen.

Geplaatst op 20 april 2015

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • He Pingping (1988 - 2010)Ooit kortste volwassen man ter wereld (74,61 cm)He Pingping
  • Eva Jinek (42)Nederlandse journaliste en presentatriceEva Jinek
  • Def Rhymz (50)Surinaams-Nederlandse rapperDef Rhymz
  Verleden vandaag
  • Letters 'Hollywood' geplaatst (1923)De wereldberoemde letters 'Hollywood' worden geplaatst. Oorspronkelijk staat er 'Hollywoodland', maar dat werd later weggehaald.Letters 'Hollywood' geplaatst
  • Concert Live Aid (1985)Het 16-uur durende benefietconcert Live Aid wordt gehouden in Londen en Philadelphia.Concert Live Aid
  Spreuk van de dag

  Niet zeuren over de koffie, je wordt zelf ook oud en slap.

  Website van de dag
  Mymuesli.nl screenshot
  Mymuesli.nlStel je eigen bio-muesli samen! Voor een supergezond begin van je dag.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven