Blog

HelloSpecial viert eerste verjaardag!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Veilingen
Geplaatst op: 20/4/2018

20
apr

HelloSpecial.com viert vandaag haar eerste verjaardag! Het bedrijf kijkt terug op een succesvol jaar waarin de website groeide van 3 naar 15 werknemers. Ook is de veilingwebsite uitgebreid naar Frankrijk en kunnen klanten winkelen in 5 verschillende talen. Met zo’n vliegende start zijn wij benieuwd wat HelloSpecial de komende jaren nog meer in petto heeft!

Feest bij HelloSpecial

Het is alweer 1 jaar geleden sinds HelloSpecial.com de eerste veiling afsloeg - en het eerste jaar was een succesvol jaar. HelloSpecial begon in Nederland en Belgie met maar 3 werknemers, niet wetend of deze nieuwe manier van online winkelen geaccepteerd zou worden. Het team begon echter vol goede moed en dook in het avontuur. Het idee om met een commerce platform te partneren met verschillende verkopers van over de hele wereld en het verkopen in super snelle online veilingen was toen nieuw in Nederland en België. Dit bijzondere concept brengt veel plezier terug in het online winkelen en heeft op korte termijn al tractie bij veel koopjesjagers gekregen. HelloSpecial is uitgegroeid tot een one-stop-shop voor huis- en tuinartikelen, mode en sieraden, elektronica en geinige gadgets.

Winkelen met plezier!

HelloSpecial is een snelgroeiend bedrijf wat in een jaar is uitgegroeid tot een bedrijf met 15 man personeel. Iedereen bij HelloSpecial werkt elke dag hard om de website goed te laten lopen en ervoor te zorgen dat al onze klanten met zoveel mogelijk plezier winkelen. ”Al onze online veilingen beginnen bij 1 euro, dus onze klanten genieten van de spanning wanneer ze zien hoeveel geld ze kunnen besparen op hun favoriete artikelen”, antwoordt CEO Lisa Groenewegen op de vraag waarom klanten bij HelloSpecial terug blijven komen.

Over de grens

Klanten kunnen op de website HelloSpecial.com winkelen in 5 verschillende talen en HelloSpecial levert aan Nederland, Belgie en sinds kort ook aan Frankrijk. Het plan is om op korte termijn het aantal leverlanden uit te breiden. ”Dit is pas ons eerste jaar. We hebben nog heel veel meer in petto voor onze klanten!” zegt CPO Axel Kenninck, die sinds september 2017 is ingestapt bij HelloSpecial.

Direct artikelen kopen

Later dit jaar zal HelloSpecial een nieuwe sectie op de site lanceren. Alle online veilingen blijven beginnen bij 1 euro, maar daarnaast geven we shoppers de mogelijkheid om alle artikelen die op dat moment niet in de veiling zijn direct te kopen. Of natuurlijk om een herinnering in te stellen voor als de online veiling wel begint. Daarnaast zal HelloSpecial in de toekomst een verkopersportal beschikbaar maken, zodat iedereen, zich kan registreren, producten kan uploaden, deals kan onderhouden en via HelloSpecial artikelen kan verkopen.

Online veilingen

HelloSpecial is een bedrijf dat een nieuwe invulling geeft aan de term “online veiling”. We zijn benieuwd wat HelloSpecial verder nog in petto heeft! Bezoek HelloSpecial.com om de honderden online veilingen die dagelijks plaatsvinden mee te maken. Om de eerste verjaardag te vieren, biedt HelloSpecial aan alle klanten gratis verzending op alle producten van nu tot 27 april 2018 met de kortingscode: ‘HSverjaardag’.

Geplaatst op 20 april 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Joost Prinsen (81)Nederlandse acteurJoost Prinsen
  • Benny Neyman (1951 - 2008)Nederlandse zangerBenny Neyman
  • Michael J. Fox (62)Canadees-Amerikaanse acteurMichael J. Fox
  Verleden vandaag
  • Ducks debuut in The Wise Little Hen (1934)Donald Duck debuteerde op deze dag in de tekenfilm The Wise Little Hen. De animatie duurde 7 minuten en 25 seconden.Ducks debuut in The Wise Little Hen
  • Eredoctoraat voor Bob Dylan (1970)Amerikaans popmusicus Bob Dylan ontving aan de Princeton University een eredoctoraat in de Muziek.Eredoctoraat voor Bob Dylan
  Spreuk van de dag

  Briljante kansen zijn vaak knap vermomd als onoplosbare problemen.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven