Blog

JouwVeilingen veilt restvoorraden iBOOD tijdens Mega Electronica sale

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Veilingen
Geplaatst op: 23/12/2017

23
dec

Voor de tiende keer op rij organiseert het in Alphen aan den Rijn gevestigde bedrijf JouwVeilingen BV een Mega Electronica uitverkoop voor dagdeal-gigant iBOOD.com. In de laatste dagen van 2017 kun je honderden electronica koopjes op de kop tikken voor een prikkie. De prijzen van de iBOOD producten die verkocht worden via JouwVeilingen.nl zijn absurd laag omdat ze vaak lichte verpakkingsschade hebben en om die reden niet meer als nieuw verkocht kunnen worden.

Restvoorraden iBOOD

Via JouwVeilingen.nl kun je momenteel goedkope elektronica scoren uit de restvoorraden van iBOOD. Deze dagshop houdt regelmatig restanten over uit eerdere online aanbiedingen. De producten worden door klanten geretourneerd omdat ze mogelijk niet helemaal aan de verwachtingen voldeden of omdat de klant zich heeft bedacht na het doen van de aankoop. iBOOD stelt hoge kwaliteitseisen aan hun artikelen en daarom worden geretourneerde producten niet meer via het eigen kanaal verkocht. Voor de verkoop van restanten wordt de hulp inschakelt van JouwVeilingen. Nadat alle artikelen bij JouwVeilingen zijn gecontroleerd en voorzien van een ‘grading’ die de staat van het product aangeeft, worden ze online gezet en heb jij de kans om het artikel aan te schaffen met een behoorlijke korting.

Planning

De iBOOD Mega Electronica uitverkoop op JouwVeilingen.nl is momenteel in volle gang. Je kan momenteel koopjes op te kop tikken zonder een veiling te moeten winnen. Let wel op: de iBOOD restanten zijn erg populair en de voorraad is zeer beperkt. Durf jij langer te wachten op het product van je dromen? Vanaf maandag 25 december 2017 gaan de prijzen dagelijks met nog eens 5% extra korting omlaag tot 31 december (Oudjaarsdag) of totdat de producten zijn uitverkocht. Vanaf 1 januari 2017 (Nieuwjaarsdag) worden de restanten uit de sale geveild per opbod en verkocht aan de hoogste bieder!

Mini documentaire

Om een goed beeld te krijgen van de samenwerking tussen iBOOD en JouwVeilingen heeft laatstgenoemde partij een interessante mini-docu gemaakt. Wat al snel naar voren komt bij het bekijken van de video en het aanbod producten op de website van JouwVeilingen, is de slimme manier van werken en het inspelen op de behoefte van zowel het bedrijf als de consument. Het is in deze tijd erg belangrijk dat bedrijven hun stroom aan reststock goed op orde hebben. Ongemerkt zit hier voor een bedrijf namelijk een grote waarde aan vast. ”Pas als men een oplossing gaat zoeken op het moment dat het op begint te vallen in de cijfers, loopt een bedrijf eigenlijk al achter de feiten aan”, aldus Rutger Alexander van JouwVeilingen.

Geplaatst op 23 december 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Tonny Eyk (82)Nederlandse musicusTonny Eyk
  • Fatima Moreira de Melo (44)Nederlands hockeyster en pokerspelerFatima Moreira de Melo
  • Bill Withers (1938 - 2020)Amerikaans soulzanger en componistBill Withers
  Verleden vandaag
  • Griekenland wint EK (2004)Griekenland verslaat thuisland Portugal met 0-1 en wordt daarmee Europees Kampioen voetbal.Griekenland wint EK
  • Oprichting Hotmail (1996)Jack Smith en Sabeer Bhatia starten Hotmail, een gratis webgebaseerde e-maildienst. Hotmail heeft meer dan 200 miljoen gebruikers.Oprichting Hotmail
  Spreuk van de dag

  De beste manier om veel te doen, is het een voor een te doen.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven