Blog

JouwVeilingen.nl geeft iPhone X weg!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Veilingen
Geplaatst op: 7/3/2018

7
maa

Wil jij een iPhone X winnen? Zorg dat dan je zo snel mogelijk naar JouwVeilingen.nl gaat om een deelnemersticket te scoren én aanstaande woensdag 14 maart om 20.00 naar het YouTube-kanaal van de veilingwebsite gaat om de live-uitzending van de trekking te bekijken! Met behulp van een speciale machine wordt een willekeurig lot getrokken. De eigenaar van het lot wordt opgebeld en mag 1 van de 13 sleutels voor de kluis kiezen. Past de sleutel? Dan win jij de Apple iPhone X!

Ter promotie van JouwVeilingen.nl organiseert de veilingwebsite op 14 maart a.s. een iPhone X winactie! Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze prijs is op JouwVeilingen.nl een gratis ticket met unieke code aanvragen. Op 14 maart vanaf 20:00 uur kun je op het YouTube kanaal van JouwVeilingen live meekijken naar de trekking. Wordt jouw ticket getrokken? Je wordt live in de uitzending opgebeld, waarna je keus krijgt om 1 van de 13 sleutels te kiezen die op een kluis moet passen. Past de sleutel? Dan win jij de nieuwste iPhone van Apple! JouwVeilingen gaat net zo lang door tot er 1 sleutel overblijft die past! Het is dus zeker dat iemand a.s. woensdag een iPhone X wint!

 

Eerlijke actie

JouwVeilingen.nl is van mening het eerste bedrijf in Nederland te zijn die op een 100% eerlijke manier een iPhone X weggeeft zonder kleine letters of addertjes onder het gras. De veilingwebsite heeft in Engeland een speciale machine laten maken die tijdens de live-uitzending op YouTube te zien is in de studio. Deze computer trekt willekeurig klantnummers uit alle deelnemers. Wordt je tijdens de uitzending opgebeld maar zit je niet te kijken en kun je geen sleutel kiezen? Dan wordt er opnieuw een ticket getrokken!

Waarom JouwVeilingen.nl?

Op JouwVeilingen.nl vind je iedere dag veilingen met een uiteenlopend aanbod van consumentenartikelen. De veiligwebsite zorgt altijd voor een interessant en vernieuwend aanbod. JouwVeilingen staat voor:

 • Een onafhankelijk veiling platform
 • 7 dagen per week nieuwe veilingen
 • Veilingen onder toezicht van curator
 • Betrouwbare score op Trustpilot

 

Geplaatst op 7 maart 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jamie Oliver (47)Britse chef-kok, The Naked ChefJamie Oliver
  • Willem II van Oranje (1826 - 1850)Prins van OranjeWillem II van Oranje
  • Henry Kissinger (99)Amerikaanse diplomaat en politicus van joodse afkomst.Henry Kissinger
  Verleden vandaag
  • Opening Beurs van Berlage (1903)In Amsterdam wordt de Beurs van Berlage geopend door koningin Wilhelmina.Opening Beurs van Berlage
  • Ongeval Christopher Reeve (1995)Acteur Christopher Reeve, bekend door zijn rollen als Superman, valt van zijn paard en raakt daarbij verlamd.Ongeval Christopher Reeve
  Spreuk van de dag

  Wie 2 keer het wiel uitvindt, kan een fiets maken.

  Website van de dag
  Emerce.nl screenshot
  Emerce.nlAltijd op de hoogte van de laatste trends in marketing, media en e-business. Emerce is ook beschikbaar in papiervorm.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven