Blog

Assortiment failliet Kijkshop geveild via BVA-Auctions

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Veilingen
Geplaatst op: 9/3/2018

9
maa

Je kan de komende weken via veiligwebsite BVA-Auctions.com bieden op het assortiment van het in januari 2018 failliet verklaarde Kijkshop. Tot en met 15 maart kun je bieden op meer dan 900 kavels. Een kavel kan bestaat uit één of meerdere items. Op de website van BVA-Auctions kun je bieden op producten in categorieën als Keukenapparatuur, Persoolijke Verzorging, Televisie & Audio en Computers & Software.

Assortiment geveild

De komende dagen kun je via BVA-Auctions.com meebieden op honderden veilingen van producten uit het Kijkshop assortiment. De winkel, die afgelopen januari failliet werd verklaard, had nog een hoop producten op voorraad uit de verschillende Kijkshop fillialen en webshop. De kavels van Kijkshop zijn verdeeld over 2 verschillende veilingen: Kijkshop 1/2 en Kijkshop 2/2 Als je goed zoekt en slim biedt zijn er leuke koopjes te scoren tijdens de veiling. Je kan o.a. bieden op een Nintendo Switch gameconsole, Samsung smartphone of Inventum Airfryer. Alle Kijkshop-veilingen sluiten op 15 maart 2018, dus zorg dat je er op tijd bij bent en het hoogste bod plaatst!

Kijkshop failissement

Het faillisement van Kijkshop werd afgelopen januari uitgesproken. Alle filialen en de webwinkel werden per direct gesloten. Het besluit werd gemaakt door Listérus & Partners Capital Advisors AB, het Zweedse moederbedrijf van Kijkshop. De sluiting en het faillissement hebben geen invloed op het nieuwe P2P-platform TONE en de nieuwe Kijk Bij Mij-app die in 2017 met behulp van crowdfunding door Kijkshop werd gelanceerd.

BVA-Auctions

BVA Auctions is een veilingwebsite met voornamelijk goederen uit zakelijke faillissementen. Van enkele stuks tot grotere partijen; het aanbod is zeer uiteenlopend en altijd anders! De website is sinds de oprichting in 2003 uitgegroeid tot het grootste online veilinghuis van Europa dat meer dan 140.000 nieuwe kavels per maand aanbiedt. BVA Auctions is onderdeel van de Auctio Group, met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Meer veilingwebsites bekijken? Check dan de Veilingen-pagina op JouwAanbieding!

Geplaatst op 9 maart 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Al Gore (75)Amerikaanse politicus en milieuactivistAl Gore
  • Ewan McGregor (52)Schots acteurEwan McGregor
  • Christopher Walken (80)Amerikaans acteurChristopher Walken
  Verleden vandaag
  • Inhuldiging Eiffeltoren (1889)De Eiffeltoren wordt ingehuldigd.Inhuldiging Eiffeltoren
  • Opening Archeon (1994)In Alpen aan de Rijn wordt het middeleeuwse attractiepark Archeon geopend.Opening Archeon
  Spreuk van de dag

  Geen haan geeft toe dat hij ooit een eitje was.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven