Blog

iBOOD verandert van distributiecentrum

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 23/1/2020

23
jan

iBOOD verhuist binnenkort naar een nieuw magazijn. Tot op heden verstuurde de bekende dagdealsite haar orders vanuit Noord-Brabant, maar heeft nu voor een samenwerking met Montapacking in Flevoland gekozen.

Montapacking

iBOOD denkt te kunnen profiteren van de aanwezige technologie van Montapacking. Ook is de dichtheid van distributiecentra in Flevoland een stuk minder hoog dan in Noord-Brabant, waardoor het vinden van personeel een minder groot probleem is.

"Het is gezond om eens in de zoveel tijd na te gaan of de partners met wie je samenwerkt nog goed bij je passen", vertelt Daan van Esveld, logistiek manager bij iBOOD aan Twinkle Magazine.

Overname

Vorig jaar kochten het management en investeerder Walvis de website terug van Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt. Na deze overname wil iBOOD zich meer richten op haar activiteiten in de Benelux.

Geplaatst op 23 januari 2020

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jackie Chan (66)Acteur, stuntman en kung-fu deskundige uit HongkongJackie Chan
  • Russell Crowe (56)Nieuw-Zeelands acteur, meest bekend om zijn hoofdrol in Gladiator.Russell Crowe
  • Tygo Gernandt (46)Nederlandse acteur, speelde in verschillende series en films.Tygo Gernandt
  Verleden vandaag
  • Eerste registratie .eu domein (2006)Iedereen mag vanaf vandaag een .eu domein registreren.Eerste registratie .eu domein
  • Hazes weigert Edison (2000)Andre Hazes weigert de Edison Oevre Prijs in ontvangst te nemen, nadat hij het vermoeden krijgt 2e keus te zijn na de band Doe Maar.Hazes weigert Edison
  Spreuk van de dag

  Wie zichzelf spaart, krijgt nooit rente!

  Website van de dag
  Bing.com screenshot
  Bing.comEen internet zoekmachine van Microsoft, voorheen Windows Live Search en MSN Search.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven