Blog

JouwAanbieding verzamelt crowdfunding websites in 1 overzicht

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: JouwAanbieding
Geplaatst op: 20/3/2017

20
maa

Vanaf vandaag is er een nieuwe sectie te vinden op JouwAanbieding! In de crowdfunding-sectie vind je een overzicht van alle populaire crowdfunding websites. Aangezien je via deze platformen al met een kleine investering toegang krijgt tot gave, nieuwe producten, vond de redactie dat deze websites niet op JouwAanbieding konden ontbreken! Enkele voorbeelden van succesvolle crowdfunding projecten zijn het Pebble Time horloge, de Coolest Cooler en Nimuno Loops LEGO plaktape.

Crowdfunding overzicht

Verzamelen, daar is JouwAanbieding goed in! Van dagaanbiedingen tot webwinkels en van lokale deals tot kortingscodes; de redactie van JouwAanbieding.nl is continu bezig met het zoeken en verzamelen van interessante online aanbiedingen, nieuwe webshops en andere e-commerce projecten. Het oog van de redactie valt steeds vaker op gave producten die via crowdfunding websites worden gefinancierd. Aangezien het aanbod van crowdfunding websites steeds groter wordt, heeft JouwAanbieding de meest populaire platformen verzameld in één overzicht. Naast internationale websites als Kickstarter.com en Indiegogo.com, vind je in het overzicht ook leuke Nederlandse initiatieven als Geldvoorelkaar.nl en Voordekunst.nl.

Wat is crowdfunding?

Crowdfunding is een alternatieve manier van financiering. In plaats van een lening voor startkapitaal aan te vragen bij een bank of investeringsmaatschappij, zoeken bedrijven of particulieren financiële steun van de 'crowd'. Iedereen die geïnteresseerd is kan al vanaf een klein bedrag een steuntje in de rug bieden. Een project gaat pas door wanneer het doelbedrag is bereikt. Wanneer deze grens niet wordt bereikt krijg je jouw inleg terug. Wanneer het doel wel wordt gehaald, wordt je daar als investeerder voor beloond in producten of rendement. Crowdfunding is niet geheel zonder risico; wanneer het bedrijf er niet in slaagt om met het opgehaalde startkapitaal een project op te starten of een product te produceren, is er eens kans dat je je investering uiteindelijk niet terug ziet.

Projecten steunen

Als consument kun je dus via crowdfunding websites projecten of bedrijven steunen die jij leuk vindt. Dit kan al vanaf een klein bedrag, in ruil voor exclusieve producten, toegang tot pre-orders of andere gimmicks. Als je wat meer te besteden hebt kun je ook een grotere investering doen in ruil voor rendement. Vorige week kon je via het JouwAanbieding blog lezen over Nimuno Loops LEGO plaktape die via het crowdfunding platform Indiegogo al meer dan een miljoen dollar heeft opgehaald. Het meest succesvolle project op Kickstarter.com tot nu toe is het Pebble Time horloge, het tweede horloge van het merk Pebble dat via crowdfunding werd gerealiseerd. Het project haalde in maart 2015 meer dan 20 miljoen dollar op, meer dan 4.00% dan het originele doel van $500.000. Het project van Pebble brak alle records; binnen één uur werd er 1 miljoen dollar geïnvesteerd door duizenden geïnteresseerden.

Benieuwd naar het overzicht met crowdfunding websites? Check dan snel de nieuwe Crowdfunding-sectie op JouwAanbieding!

Geplaatst op 20 maart 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Kelly Pfaff (41)Vlaamse presentatrice, model en zangeresKelly Pfaff
  • Lenny Kravitz (54)Amerikaanse zangerLenny Kravitz
  • Erica Terpstra (75)Voormalig Nederlands zwemster, politicaErica Terpstra
  Verleden vandaag
  • Huwelijk Michael Jackson (1994)De wereldberoemde Michael Jackson trouwt met Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley.Huwelijk Michael Jackson
  • Aanname Europese vlag (1986)De Europese vlag wordt geaccepteerd door de Europese Unie; een blauwe vlag met daarop 12 gele sterren in een cirkel.Aanname Europese vlag
  Spreuk van de dag

  Als je spreekt moeten je woorden beter zijn dan je zwijgen.

  Website van de dag
  SoundCloud.com screenshot
  SoundCloud.comNeem je eigen tracks op en deel ze eenvoudig met je vrienden of zoek de muziek van je favoriete artiesten op!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven