Blog

LEGO plaktape maakt LEGO nóg leuker!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Speelgoed
Geplaatst op: 16/3/2017

16
maa

LEGO prikkelt al jaren de fantasie van kinderen en volwassenen; met de bouwblokjes kun je ontelbare constructies en creaties maken. Een Amerikaans bedrijf heeft nu iets bedacht waarmee je letterlijk alles tot een LEGO-ondergrond kan omtoveren, en dat idee blijkt wereldwijd goed aan te slaan! Nimuno Loops, ook wel LEGO-tape, heeft via een crowdfunding campagne op Indiegogo.com al bijna een miljoen dollar opgehaald.

Verplaatsbare Lego plaktape

Bijna elk oppervlak kan met behulp van LEGO plaktape van Nimuno omgetoverd worden tot de ideale basis voor LEGO blokken. De tape bevat enerzijds een LEGO-patroon voor blokken en anderzijds een plakkant, waardoor je de tape overal kan bevestigen. De tape is op maat te knippen en ook nog eens eindeloos verplaatsbaar, dus je hoeft niet bang te zijn dat er lijmresten blijven zitten op je tafel, kasten of plafond. Nimuno Loops tape is ook nog eens zeer flexibel, waardoor je ook bijvoorbeeld eenvoudig bruggen en heuvels kan bouwen. De gave uitvinding is niet alleen compatible met LEGO; ook speelgoed van Mega Bloks, Kreo en andere merken werkt goed samen met de tape. De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals te zien is in onderstaande video:

Nimuno Loops

Het team van Nimuno is van kinds af aan fan van LEGO. De creatieve mogelijkheden maken LEGO het ideale speelgoed voor de professionele designers van het Amerikaanse bedrijf. Om met de blokken te kunnen bouwen op elke ondergrond, ontstond het idee voor flexibele LEGO-tape. Na meer dan een jaar ontwikkelen en testen is het definitieve prototype klaar voor productie. Het enige wat nog onbtreekt zijn genoeg financiële middelen om de productie te starten. Om geld op te halen voor de productie van Nimano Loops zoekt het bedrijf hulp via crowdfunding platform Indiegogo.com.

Succesvolle crowdfundingcampagne

Om de productie van de LEGO-tape te kunnen starten stelde Nimano het doel om $8.000 dollar op te halen met behulp van crowdfunding. De campagne ging op 8 maart live op Indiegogo.com, en binnen een dag werd er maar liefst $400.000 dollar gedoneerd! Supporters konden in eerste instantie kiezen uit blauwe of rode tape, maar door het grote succes zijn er inmiddels meer kleuren toegevoegd. De teller staat nu op meer dan $850.000 dollar, 1.100% meer dan het originele doel. Een waanzinnig resultaat! De campagne loopt nog ongeveer 28 dagen, dus ook jij hebt de kans om het project te steunen en als een van de eersten te beschikken over Nimuno Loops LEGO-tape. Je scoort al 2 rollen van 2 meter voor ongeveer 10 euro plus verzendkosten.

Geplaatst op 16 maart 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jon Bon Jovi (59)Amerikaanse zangerJon Bon Jovi
  • Wibi Soerjadi (51)Nederlandse pianistWibi Soerjadi
  • Eduard Douwes Dekker (1820 - 1887)Bekend onder het pseudoniem 'Multatuli'. Schrijver van het boek Max Havelaar.Eduard Douwes Dekker
  Verleden vandaag
  • King Kong in première (1933)De film ''King Kong'' gaat vandaag in New York in 1933 in premiere.King Kong in première
  • Concorde maakt eerste vlucht (1969)Het supersonische vliegtuig de Concorde maakt zijn eerste vlucht. De Concorde kon in minder dan 3 uur van Londen naar New York vliegen.Concorde maakt eerste vlucht
  Spreuk van de dag

  Je kunt tegenwoordig zoveel worden, dat je beter kunt blijven wie je bent.

  Website van de dag
  9292ov.nl screenshot
  9292ov.nlJouw dagelijkse bron van reisinformatie voor de bus, trein en al het andere openbaar vervoer!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven