Blog

Net als Nintendo komt SONY ook met PlayStation Mini

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Speelgoed
Geplaatst op: 19/9/2018

19
sep

SONY heeft aangekondigd binnenkort te komen met de PlayStation Classic, een mini-versie van de eerste PlayStation-console.

20 spellen

De PlayStation Classic zal 45% kleiner zijn dan de originele PS1 console en komt met 20 geïnstalleerde spellen.

De definitieve lijst is nog niet bekend gemaakt, maar de volgende spellen zullen sowieso onderdeel uitmaken van deze collectie: Final Fantasy 7, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 en Wild Arms.

Verkrijgbaar

De PlayStation Classic wordt geleverd met twee controllers en een HDMI-kabel. Deze retro-variant zal vanaf 3 december 2018 in de winkels liggen voor een prijs van 100 euro; waarschijnlijk te laat als Sinterklaascadeau, maar hierdoor wel het ultieme cadeau voor onder de kerstboom.

Geplaatst op 19 september 2018

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Arthur Numan (49)Nederlandse oud-voetballer. Had veel succes bij PSV en Glasgow Rangers.Arthur Numan
  • Boudewijn Büch (1948 - 2002)Dichter, schrijver en tv-presentator.Boudewijn Büch
  • Michael Owen (39)Engelse profvoetballer. Kreeg de bijnamen Boy Wonder en Tom Thumb.Michael Owen
  Verleden vandaag
  • Stormloop op Eurokits (2001)In Nederland ontstaat een heuse run op de gratis Eurokits, met alle Nederlandse euromunten, t.w.v. 3,88 euro of 8,55 gulden.Stormloop op Eurokits
  • Première Saturday Night Fever (1977)De Amerikaanse muziekfilm ziet vandaag het levenslicht. De film geniet daarna nog jaren van wereldwijde bekendheid.Première Saturday Night Fever
  Spreuk van de dag

  Werk rustig, zonder zorgen. Wat niet af is, doen we morgen!

  Website van de dag
  BVA-auctions.com screenshot
  BVA-auctions.comEen online veilinghuis waar, in opdracht van derden, goederen ter veiling worden aangeboden.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven