Blog

Jumbo opent pick-up point op Udense camping

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Lifestyle
Geplaatst op: 11/8/2017

11
aug

Supermarktketen Jumbo heeft een primeur te pakken. Jumbo heeft namelijk het eerste pick-up point voor boodschappen geopend op een camping in Uden. Het van oorsprong Brabantse bedrijf heet camping De Pier uitgekozen als eerste Camping Pick-Up Point. Wanneer kampeerders vóór 0.00 uur bestellen kunnen ze hun boodschappen de volgende dag op de camping ophalen.

Boodschappen op de camping

Genieten op de camping hoeft voor gasten van camping De Pier niet meer te worden onderbroken voor het doen van boodschappen. Mensen die op de Udense camping verblijven kunnen namelijk gebruik maken van het eerste Camping Pick-Up Point van supermarkt Jumbo. Wanneer gasten vóór 0.00 uur online bestellen kunnen ze hun boodschappen de volgende dag tussen 17:00 en 18:00 uur bij het Pick-Up Point op de camping afhalen. Men kan hierbij producten bestellen uit het complete assortiment van Jumbo.

Gemak boven alles

Het idee voor een Camping Pick-Up Point ontstaat uit Jumbo's ambitie om haar klanten van zoveel mogelijk gemakken te voorzien. 'Bij Jumbo willen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken en kijken we continu naar mogelijkheden om de klantverwachtingen te overtreffen", aldus Jumbo's directeur online Roy van Keulen. 'Daar sluit dit naadloos op aan. Ondertussen hebben we al weer meer dan 360 Pick Up Points door heel Nederland en nu hebben we als eerste supermarkt een Camping Pick Up Point.' Na de zomer gaat Jumbo haar eerste Camping Pick-Up Point evalueren en beslissen of meer campings een afhaalpunt krijgen.

Geplaatst op 11 augustus 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Alexander Pechtold (52)Nederlandse politicus. Werd in 2011 partijleider van de D66.Alexander Pechtold
  • Frans Limburg (54)Nederlands zanger, acteur en stemartiest. Zijn stem is te horen in diverse tekenfilms.Frans Limburg
  • Paul van Dyk (46)Duitse DJ en producer. Zijn muziek wordt vaak gelabeld als progressive trance.Paul van Dyk
  Verleden vandaag
  • Talpa wordt Tien (2006)De zender van John de Mol verandert van Talpa naar Tien. Op 17 augustus 2007 word de zender weer opgeheven.Talpa wordt Tien
  • Geboortedag stier Herman (1990)De eerste genetisch gemodificeerde stier komt ter wereld. Herman moest een ontstekingsremmend eiwit produceren.Geboortedag stier Herman
  Spreuk van de dag

  Een protocol is een staf om mee te gaan; geen stok om mee te slaan.

  Website van de dag
  Lg.nl screenshot
  Lg.nlInformatie over alle producten van LG. Met afbeeldingen, kenmerken en specificaties.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven