Blog

Media-Saturn neemt meerderheidsbelang in iBOOD

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 16/4/2015

16
apr

Media-Saturn, moedermaatschappij van Media Markt en Saturn, heeft een meerderheidsbelang genomen in iBOOD.com. Al enige jaren zijn beide partijen met elkaar in gesprek en nu lijkt de kogel eindelijk door de kerk.

Eerdere gesprekken

In 2012 had Media-Saturn al interesse om iBOOD te kopen, maar de deal kon toentertijd niet worden beklonken. Ondanks het feit dat de afspraak bij de notaris al was gemaakt, liepen de onderhandelingen op het laatste moment op niets uit.

Meerderheidsbelang

Het Duitse elektronica-concern bleef interesse houden in de Nederlandse dagaanbiedingshop en onlangs waren er al geruchten dat de twee partijen weer met elkaar rond de tafel zaten. Vandaag komt het grote nieuws naar buiten dat Media-Saturn een meerderheidsbelang heeft genomen in iBOOD. Helaas is er niks bekend over de grootte van het belang danwel de investering die gemoeid is met deze overname.

Oprichters

Oprichters Jöran Prinssen en Dennis Sanders behouden hun aandeel in de website die zij 10 jaar geleden hebben opgericht. De twee partners blijven functioneren als managing partners van het bedrijf.

EOG

iBOOD wordt onderdeel van de Electronics Online Group (EOG). EOG is de online tak van Media-Saturn waarin alle online activiteiten van de Duitse elektronicagigant zijn gebundeld. Ook Redcoon, de elektronica webshop die twee jaar geleden werd overgenomen door Media-Saturn, maakt onderdeel uit van deze groep.

Geplaatst op 16 april 2015

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jean-Marie Le Pen (96)Franse politicusJean-Marie Le Pen
  • Lionel Richie (75)Amerikaanse zangerLionel Richie
  • Sjors Fröhlich (57)Nederlands radio- en televisiepresentatorSjors Fröhlich
  Verleden vandaag
  • Eerste draadloze telefoon (1926)In Berlijn wordt de eerste draadloze telefoon gedemonstreerd. De telefoon blijft zich in de loop van de jaren ontwikkelen.Eerste draadloze telefoon
  • Opening Huis van de Toekomst (1989)Toenmalig minister van VROM opende op deze dag het Huis van de Toekomst. Het gaf de burger een kijkje in slimme technologie.Opening Huis van de Toekomst
  Spreuk van de dag

  Ik heb geen schoonmoeder, ik heb een trouw-ma.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven