Blog

MediaMarkt vernieuwt muziekstreamingsdienst Juke

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 5/4/2018

5
apr

Wist je dat MediaMarkt tegenwoordig een eigen muziekstreamingsdienst heeft? In samenwerking met Talpa Radio wordt een vernieuwde versie van radio- en muziekstreamingsdienst Juke gelanceerd. Naast de Juke app kun je nu ook via een website toegang krijgen tot een uitgebreid muziek- en radioaanbod. Juke is ook geschikt voor het maken van afspeellijsten voor je Sonos speakers en binnenkort te gebruiken met Alexa, de slimme speaker van Amazon.

Juke muziekplatform

Juke werd afgelopen zomer aangekondigd door MediaMarkt en Talpa Radio. MediaMarkt heeft afgelopen periode gebruikt om inzicht te krijgen in de gebruikerswensen van de luisteraars. Bij de aankondiging gaven de twee partijen aan binnen 2 jaar op 1 miljoen gebruikers te willen zitten. Via de app kun je gratis luisteren naar tientallen streams van de radiostations van Talpa Radio (538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica en themazenders). Voor toegang tot circa 40 miljoen nummers moet je als abonnee 9,99 euro per maand betalen.

Voor Sonos en Alexa

MediaMarkt lanceert in samenwerking met Talpa Radio een vernieuwde versie van haar radio- en muziekstreamingsdienst Juke. Gebruikers van Juke kunnen via het platform onder meer live radio luisteren en eigen afspeellijsten streamen via Sonos speakers. Naast de app kun je nu ook via de website naar online radio luisteren. Het platform is voorzien van een simpel design waarbij MediaMarkt heeft gekozen voor een 'volledige custom integratie in Sonos'. Over een maand wordt ook de mogelijkheid toegevoegd om radiostations te beluisteren via Amazon's slimme speaker Alexa.

Juke in de winkel

MediaMarkt laat Juke door diverse ambassadeurs onder de aandacht brengen in haar fysieke winkels. Deze ambassadeurs helpen klanten via de Smartbar onder meer met het installeren van de Juke app. De elektronicaketen met haar muziekstreamingsdienst de concurrentie aan te gaan met Spotify, dat momenteel ca. 6 miljoen gebruikers in Nederland zou hebben. MediaMarkt blijft innoveren; in mei 2017 opende de winkel een drive-thru voor elektronica en werd de Media Markt Amsterdam Arena beschikbaar in virtual reality, waardoor je virtueel kan rondlopen in een MediaMarkt winkel.

Geplaatst op 5 april 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Julio Iglesias (78)Spaans zangerJulio Iglesias
  • Bruce Springsteen (72)Amerikaans zanger en componistBruce Springsteen
  • Ray Charles (1930 - 2004)blinde Amerikaans zanger en pianistRay Charles
  Verleden vandaag
  • Ontdekking Neptunus (1846)De planeet Neptunus wordt ontdekt door een Franse en een Britse astronoom.Ontdekking Neptunus
  • Peron president (1973)Juan Peron wordt opnieuw president van Argentinie. Peron was de man van de beroemde Evita.Peron president
  Spreuk van de dag

  Ware luiheid is extra vroeg opstaan om langer te kunnen luieren.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven