Blog

'Meer HEMA' klantenpas zorgt voor meer online omzet

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 25/4/2017

25
apr

HEMA begon het jaar goed met de lancering van de 'Meer HEMA' klantenkaart. Met de kaart kun je zowel online als offline punten sparen, die je vervolgens kan inwisselen voor kortingsvouchers. Na 3 maanden kan HEMA al concluderen dat haar loyaliteitsprogramma een groot succes is. HEMA trekt dankzij de klantenkaart 30% meer nieuwe klanten naar haar webshop en de gemiddelde waarde van online bestellingen steeg met 40%.

Meer HEMA, meer online zet

Op 9 januari 2017 lanceerde HEMA het Meer Hema loyaliteitsprogramma. Meer dan 1.8 miljoen HEMA-klanten zijn inmiddels aangesloten bij dit programma dat werkt met een klantenpas. Bij iedere euro die je bij HEMA uitgeeft ontvang je een punt, die je kan inwisselen voor digitale vouchers die korting geven op bepaalde producten. HEMA laat weten dat de lancering van 'Meer HEMA' al snel een positief effect heeft op de e-commerce activiteiten van het warenhuis. Zo trok HEMA.nl de afgelopen maanden 30% nieuwe klanten. Ook werd er meer besteed in de webshop van HEMA: de gemiddelde waarde van de online winkelmandjes steeg met 40%.

Nieuwe online plannen

HEMA ziet het 'Meer HEMA' programma als dé sleutel tot het aanwakkeren van groei als omnichannel speler. Dit betekent dat het loyaliteitsprogramma het warenhuis helpt zowel in de winkelstraten als online verder te groeien. Deze groei ligt ten grondslag van HEMA's plannen voor de komende jaren. Het warenhuis wil zich meer gaan richten op haar klanten. Met behulp van het Meer HEMA-programma kan de winkel gepersonaliseerde aanbiedingen aanbieden. Koop je bijvoorbeeld regelmatig handdoeken? Als Meer HEMA-lid kun je een handdoeken aanbieding in je mailbox verwachten die enkel voor jou geldt. Met behulp van persoonlijke aanbiedingen hoopt HEMA de online groei verder uit te bouwen.

Geplaatst op 25 april 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lucia Rijker (55)Nederlandse boksster en filmactriceLucia Rijker
  • Alberto Contador (40)Spaanse wielrennerAlberto Contador
  • Richard Krajicek (51)Voormalige proftennisser. Won in 1996 Wimbledon.Richard Krajicek
  Verleden vandaag
  • Top 4000 op Radio 10 Gold (2005)De langste populariteitshitlijst ooit begon op deze dag met uitzenden. De marathon uitzending zou duren tot 24 december.Top 4000 op Radio 10 Gold
  • Aantreden regering na langste formatie (2011)In BelgiĆ« treedt regering-Di Rupo aan, na een formatie van 541 dagen. Hiervoor kreeg BelgiĆ« een Guinnes Book of Records vermelding.Aantreden regering na langste formatie
  Spreuk van de dag

  Als je naar het verleden kijkt, sta je met je rug naar de toekomst.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven