Blog

Nationale Schoen6daagse van start!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Kortingsacties
Geplaatst op: 4/5/2015

4
mei

Vandaag is de start van de Nationale Schoen6daagse. Dit meerdaagse shopping-event wordt gehouden van 4 t/m 10 mei 2015 en vindt plaats bij 9 (online) schoenenzaken.

De Schoen6daagse vindt twee keer per jaar plaats, tijdens de belangrijkste periode voor elke retailer: de start van het voorjaar en de aftrap van het najaar. De Schoen6daagse biedt de consument een week vol spectaculaire acties en aantrekkelijke prijzen.

In het najaar van 2009 vond de eerste editie van de Schoen6daagse plaats. De Nationale Schoen6daagse is een shopping-event dat in het leven geroepen is door de Macintosh Retail Group. Schoenenformules als Dolcis, Invito, Manfield, Pro en Scapino zijn allen onderdeel van de Macintosh Retail Group. Naast haar eigen ketens sluiten steeds meer andere winkels zich aan bij het shopping-event. "Het is het startpunt van een nationaal event, waarbij elke schoenenretailer welkom is aan te sluiten. Samen slaan we de handen ineen om twee keer per jaar, zes dagen lang, schoenen in de schijnwerpers te zetten", aldus Eric Coorens, COO van Macintosh Retail Group.

De onderstaande 9 winkels nemen deel aan de Nationale Schoen6daagse:

Dolcis

Naast haar webwinkel geniet Dolcis de meeste bekendheid vanwege haar schoenenwinkels in vele stadskernen. Dolcis heeft 78 winkels verspreid over heel Nederland en in het assortiment vind je merken als Nike, Fila, Hush Puppies, Skechers en vele anderen.

Schoen6daagse @ Dolcis

Invito

Ook de bekendheid van Invito reikt verder dan het wereldwijde web. Invito beschikt over 36 schoenenwinkels verspreid over het hele land. Invito heeft een uitgebreid assortiment met schoenen voor hem en haar van toonaangevende merken als Clarks, Havaianas, Vans, Converse en vele anderen.

Schoen6daagse @ Invito

Scapino

Scapino is in 1974 opgericht en bestaat dit jaar 40 jaar. In deze periode is Scapino uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Scapino beschikt over 204 winkels door heel Nederland.

Schoen6daagse @ Scapino

Manfield

De eerste vestiging van Manfield werd in 1900 geopend aan de Kalverstraat in Amsterdam. Al snel volgden vestigingen in andere steden zoals Den Haag en Rotterdam. Momenteel is Manfield uitgegroeid tot een keten van 69 winkels in Nederland. In het assortiment vind je stijlvolle schoenen met moderne details.

Schoen6daagse @ Manfield

PRO Shoes

In 1989 werd de eerste PRO Store geopend. Inmiddels beschikt PRO over 29 winkels door heel Nederland. Iedere PRO store wordt gevolgd door het netnummer van de eigen stad. In Amsterdam vind je PRO020 en in Rotterdam PRO010. PRO0031 is de verzamelnaam van al deze lokale sneakershops. In de online shop van PRO vind je de totale collectie van PRO0031.

Schoen6daagse @ PRO

Perry

Bij Perry vind je al sinds 1866 alles wat je nodig hebt om te sporten. Naast haar online shop is Perry ook in menig stadskern te vinden met één van haar 70 winkels. Perry beschikt over een brede verzameling topmerken die er voor zorgen dat je er altijd goed uitziet tijdens jouw favoriete sport.

Schoen6daagse @ Perry

Aktiesport

Bij Aktiesport vind je sportieve kleding, schoenen en accessoires van bekende A-merken tegen zeer scherpe prijzen. Met ruim 180 winkels is Aktiesport een bekende naam in Nederland. Altijd dichtbij en altijd scherp geprijsd; dat maakt Aktiesport onverslaanbaar!

Schoen6daagse @ Aktiesport

Intreza.nl

In de webshop van Intreza vind je de collecties van Dolcis, Invito, Manfield, Pro, Scapino en Steve Madden. Intreza.nl is - net zoals eerder genoemde schoenenwinkels - onderdeel van Macintosh Retail Group. Het assortiment van Intreza is goed voor meer dan 5.000 schoenen van meer dan 65 verschillende merken.

Schoen6daagse @ Intreza.nl

Steve Madden

Met pure lef, jarenlange ervaring in de schoenenindustrie en unieke creatieve ontwerpen, startte Steve Madden in 1990 zijn eigen schoenenmerk. 2 decennia later is Steve Madden uitgegroeid tot een bekende naam in de schoenenindustrie. Naast schoenen bestaat het assortiment van Steve Madden ook uit accessoires zoals horloges, juwelen, handtassen, riemen, sunwear, koud weer, bovenkleding en kousen.

Schoen6daagse @ Steve Madden

Geplaatst op 4 mei 2015

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • David Beckham (49)Engelse voetballerDavid Beckham
    • Lily Allen (39)Britse zangeresLily Allen
    • Victor Reinier (61)Nederlandse acteurVictor Reinier
    Verleden vandaag
    • FC Twente kampioen (2010)Voor de eerste keer in de geschiedenis wordt FC Twente kampioen van de Eredivisie.FC Twente kampioen
    • Oprichting De Ruijter (1886)Stoom-, brood- en beschuitfabriek de Ruijter, bekend van de hagelslag, wordt opgericht.Oprichting De Ruijter
    Spreuk van de dag

    Huwelijk is net een sprookje... Wanneer je bij thuiskomst een heks op de bank aantreft.

    Website van de dag
    Staatsloterij.nl screenshot
    Staatsloterij.nlKoop een Staatslot, doe er een cadeau of check de uitslagen om te zien of je in de prijzen bent gevallen!Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven