Blog

Nieuwe Nintendo Switch vanaf 3 maart verkrijgbaar

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Tech
Geplaatst op: 13/1/2017

13
jan

De nieuwe Nintendo Switch console is vanaf 3 maart wereldwijd verkrijgbaar. Dit maakte Nintendo vanochtend bekend in een livestream op haar website en YouTube-kanaal. De nieuwe spelcomputer kan onderweg als handheld gebruikt worden en thuis aan je TV worden gekoppeld. De adviesprijs van de Nintendo Switch ligt naar verwachting rond de 309 euro.

Hybride 2-in-1 console

De Japanse fabrikant Nintendo heeft vanochtend in een livestream laten weten dat de Nintendo Switch vanaf begin maart wereldwijd verkrijgbaar is. De nieuwe console is regiovrij, wat betekent dat je games uit alle landen kan spelen. Het meest unieke aspect van de Nintendo Switch is het feit dat de spelcomputer op 2 manieren gebruikt kan worden; thuis op de bank verbonden met je TV óf onderweg als handheld spelcomputer.

Joy-Con controllers

Wanneer je de Nintendo Switch onderweg gebruikt, speel je games op een soort tablet met 2 afneembare Joy-Con controllers. Wanneer je een multiplayer game wil spelen met een van je vrienden, is het mogelijk allebei 1 controller te gebruiken. Liever thuis op de bank gamen? Zet de tablet in het speciale dock en voeg de Joy-Con controllers samen tot 1 controller.

Nintendo Switch pre-order

Je kan de Nintendo Switch nu als pre-order bestellen via MediaMarkt.nl en Bol.com voor een prijs van 309 euro.

Geplaatst op 13 januari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Peter Tuinman (77)Nederlandse acteurPeter Tuinman
    • Linda Perry (59)Zangeres van '4 Non Blondes'Linda Perry
    • Filip van België (64)Sinds 2013 koning van BelgieFilip van België
    Verleden vandaag
    • Veroordeling Volkert van der G. (2003)Volkert van der Graaf wordt veroordeeld voor de moord op Pim Fortuyn. Hij krijgt 18 jaar gevangenisstraf.Veroordeling Volkert van der G.
    • Aswolk teistert Europees vluchtverkeer (2010)Een aswolk, veroorzaakt door uitbarsting van een vulkaan in IJsland, teistert het Europese vluchtverkeer. 40 landen sluiten het luchtruim.Aswolk teistert Europees vluchtverkeer
    Spreuk van de dag

    Hij wond de klok op, maar het was niet wederzijds.

    Website van de dag
    iBOOD.com screenshot
    iBOOD.comHet grootste one-day deal platform in Europa. Dagelijks om 0.00 uur verschijnt er een superscherpe deal.Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven