Blog

Nieuwe trailer FIFA 20 toont VOLTA straatvoetbal

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Computer
Geplaatst op: 12/6/2019

12
jun

EA Sports, de maker van het populaire voetbalspel Fifa, heeft de eerste trailer van FIFA 20 uitgebracht. Met de komst van de nieuwe trailer zijn ook direct de pre-orders van het spel gestart.

VOLTA straatvoetbal

In de trailer valt direct op dat straatvoetbal aan FIFA 20 is toegevoegd. Het zogenoemde 'VOLTA' voetbal zagen we al in de reeks Fifa Street die van 2005 tot en met 2012 in een aparte game verscheen. In FIFA 20 zal deze vorm van voetbal dus terugkomen!

Speelvelden

Straatvoetbal speelt zich natuurlijk af op straat en daarom hebben de makers verschillende straatveldjes aan het spel toegevoegd. Van een veld onder een brug in Amsterdam tot een kooi in Londen of bovenop het dak van een wolkenkrabber in Tokyo, je kunt het zo gek niet bedenken. Op de straatvelden zijn verschillende spellen speelbaar. Zo kun je kiezen voor 3 tegen 3 (zonder keepers), 4 tegen 4, 4 tegen 4 Rush, 5 tegen 5 en het professionele Futsal. Deze modi zijn niet alleen offline in een Story Mode te spelen, maar spelers kunnen het ook online tegen elkaar opnemen in de Online VOLTA League.
 

Maak je eigen speler

In de game is het mogelijk om je eigen speler te creëren. Je kunt hierbij kiezen voor zowel een mannelijke als een vrouwelijke speler. De personages zijn te personaliseren met verschillende kledingstukken, haarstijlen, tatoeages en unieke goal-vieringen.

Pre-Order

Op 27 september 2019 komt FIFA 20 wereldwijd uit. De release van de nieuwe trailer betekent echter dat je vanaf nu het spel kunt pre-orderen. De game verschijnt in een Standard Edition, een Champions Edition en in een Ultimate Edition. Reserveer alvast een exemplaar bij bol.com of Nedgame!

Geplaatst op 12 juni 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • George H.W. Bush (1924 - 2018)41e President van de Verenigde StatenGeorge H.W. Bush
  • Wilbert Gieske (78)Nederlandse acteurWilbert Gieske
  • Tineke Schouten (70)Nederlands cabareti?reTineke Schouten
  Verleden vandaag
  • Merckx wint Ronde van Italie (1968)Eddy Merckx is de eerste Belg die zich winnaar van de Giro d'Italia mag noemen. Hij zal deze titel daarna nog 4x op zijn naam zetten.Merckx wint Ronde van Italie
  • Nelson Mandela veroordeeld (1964)Op deze dag werd Mandela veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. Uiteindelijk kwam hij in 1990 weer vrij.Nelson Mandela veroordeeld
  Spreuk van de dag

  Iemand dood maken met een blije mus.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven